Lucky Fonz III

Buiten de lijnen

vrijdag
28 feb

aanvang om 20:00

Lindenbergzaal

Cabaret

Tickets kopen
« vorige

Over deze voorstelling

Mooie liedjes, aparte verhalen, humor, diepgang en ontroering.

Een van Nederlands meest geliefde én bekende zangers van dit moment: Lucky Fonz III. Met hits als ‘Ik heb een meisje’, ‘Linde met een E’ en ‘App me’ en met optredens bij DWDD, Pauw en De Slimste Mens heeft hij naam voor zichzelf gemaakt. Maar theaterpubliek kent Lucky Fonz III inmiddels ook op een andere manier: als bijzondere theatermaker, met voorstellingen waarin hij cabaret, kleinkunst en unieke liedjes combineert tot een onvergelijkbaar geheel. Over zijn vorige show, Superlekker, schreef de Volkskrant (****): “Telkens opnieuw verrast Lucky Fonz met verrassende observaties en originele humor (…) een mix van muziek en verhalen die inderdaad superlekker te noemen is.”

In deze nieuwe show - Buiten de lijnen - pakt Lucky Fonz de grote vragen aan, zoals “wat is de zin van het leven?” en “waarom staat er die w in erwt?”. Naast de antwoorden op deze vragen brengt hij wederom alle elementen die zijn shows zo origineel maken: mooie liedjes, aparte verhalen, humor, diepgang en – bovenal – ontroering.

de Volkskrant over zijn vorige show Superlekker ****:
“Telkens opnieuw verrast Lucky Fonz met verrassende observaties en originele humor (…) een mix van muziek en verhalen die inderdaad superlekker te noemen is.”

 

Last-minute prijs voor studenten is € 10,-.
Wanneer deze voorstelling niet is uitverkocht, kun je bij de kassa een last-minute kaartje kopen voor € 10,-. De last minute prijs gaat in vanaf 15.00 uur ’s middags op de dag van de voorstelling. Kaarten kopen kan alleen aan de kassa, op vertoon van je collegekaart en er is een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Bekijk de openingstijden van de kassa of lees meer over onze studentenkortingen.

Normaal € 16,00 / CJP € 14,50 / 65+ € 14,50 / Student € 14,50 / Cursist € 14,00

Blijf op de hoogte!

Lees maandelijks over de leukste activiteiten bij de Lindenberg in onze nieuwsbrief.