MAAS theater en dans

Bye Bye Baby (10+)

zaterdag
16 feb

aanvang om 19:30

Steigerzaal

Jeugd

Tickets kopen
« vorige

Over deze voorstelling

Over de stormbaan van het leven

Op een dag is alles ineens anders. Gisteren was je nog de oudste en begreep je alles. Vandaag ben je de jongste en snap je er niets meer van. Je wist dat dit moment zou komen, maar je had er toch een heel ander idee bij. Zelfs de normaalste dingen zijn ingewikkeld. Hoe moet dit? En waarom heeft niemand je dit verteld?

In groep 8 was Nastaran de stoerste van de school en wilde iedereen haar vriend zijn. In de brugklas transformeerde ze naar een heel verlegen meisje dat met niemand durfde te praten. Haar nieuwe voorstelling Bye Bye Baby gaat over de grote overgangen die ieder mens in zijn leven doormaakt. Zoals die grote overgang van de basisschool naar de middelbare.

In Bye Bye Baby proberen twee mensen het hoofd boven water te houden in een decor vol bizarre obstakels en hindernissen. Een fysieke, humoristische en humeurige voorstelling voor de laatste klassen van de basisschool, voor brugklassers en voor iedereen die een grote verandering doormaakt.

Nastaran over Bye Bye Baby
“Voor mij gaat het eigenlijk over alle grote transities in een mensenleven. Of we nu naar de middelbare school gaan, afstuderen of een eerste kindje krijgen, telkens moeten we het wiel opnieuw uitvinden. “

Van: Nastaran Razawi Khorasani
Met: Nastaran Razawi Khorasani en Nina Fokker
Licht: Gé Wegman
Dramaturgie: Tobias Kokkelmans
Coaching: Moniek Merkx
Campagnebeeld: Roosmarijn Knijnenburg

Normaal € 12,00

Pas 65+ € 10,50 / Jeugd € 8,00 / CJP € 10,50 / Cursist € 6,00