madebymensch

Eeuwig geluk - de cursus

Omschrijving

De geestelijke gezondheidszorg is nog steeds een heet hangijzer, en revoluties ter voorbereiding om het allemaal anders te doen zijn in een gevorderd stadium. Waar de ene heilig gelooft in de bewezen werking van de zelfhulp-ap’s, waardoor alles goedkoper kan, zweert een ander bij het werkelijke contact tussen therapeut en cliënt. De eigen kracht is de spil van het herstel, of is het de verbinding onderling, in zelfhulpgroepen en therapeutensessies? Of nee, doe toch maar gewoon een zak pillen. Maar waar gáát het nu eigenlijk om?

De cabaretier heeft van 2013 tot aan 2015 zelf een traject van twee jaar GGZ, waarvan een crisisopname van een half jaar, aan den lijve ondervonden. Na een storm aan hulpverlening tracht hij zich te ontworstelen aan al dat ziektedenken. Gewapend met een visie: eindeloos geluk voor iedereen. En een missie: hij zal weten hoe dat eindeloos geluk te realiseren, en, niet onbelangrijk, de weg ernaar toe in een simpele cursus voor u uit te leggen.

Voor filosofen, psychiaters, psychologen, spirituelen, gelovigen, en ongelovigen. Eigenlijk voor eenieder die lijdt, al is het maar bij tijd en wijle, en ook op zoek is naar het eeuwig geluk. Voor iedereen zeg maar!

Bas Kruip is de drijvende kracht achter de organisatie madebymensch, die ook de voorstelling “de eenzame astronaut” verzorgt. Deze organisatie is al jaren bezig om haar leden terug te leiden naar de planeet Aarde. Het is nog niet gelukt, maar… ze doet haar best.

Meer informatie is te vinden op www.madebymensch.eu.

Foto: Inge Leuverink

Details

  • vrijdag 13 oktober
  • 20:15 uur
  • Toneel en muziektheater
  • Karolingenzaal
Terug naar overzicht

Prijzen

Ticket & Dagschotel
€ 26,00
Normaal
€ 13,50
In mijn agenda plaatsen
Google agenda | ICalendar