Malou Holshuijsen

Ik vier het klein (try-out)

vrijdag
17 jan

aanvang om 20:30

Steigerzaal

Theater

Bestellen
« vorige

Over deze voorstelling

Ik vier het klein is een geestige en tegelijkertijd pikzwarte onewomanshow van schrijver, columnist en theatermaker Malou Holshuijsen. Met rake observaties die iedereen zal herkennen, maar niet altijd durft uit te spreken. 

Een familiefeestje op een namiddag. Ergens tussen de koffie met gebak en het eerste biertje zit een jonge vrouw. Ze vindt geen aansluiting en vraagt zich af wat ze hier te zoeken heeft. Naarmate het feest vordert wordt ze steeds meer geconfronteerd met de stekelige herinneringen aan haar verleden.

Malou Holshuijsen (1987) is schrijver, columnist en theatermaker. Ze presenteert de succesvolle podcasts Tussen dertig en doodgaan en Dit komt nooit meer goed. Ze schreef de romans Zachtop lachen en Alleen en duizend mensen. In maart 2024 verscheen haar eerste non-fictieboek: Dit komt nooit meer goed (in samenwerking met Roos Schlikker). 

www.malouholshuijsen.nl

Kortingen

Met een biebpas van OBGZ krijg je € 2,50 korting op deze voorstelling. Met de Meedoenregeling van de gemeente Nijmegen kan je gratis naar voorstellingen. Lees meer

Assistentie bij je bezoek 

Heb jij behoefte aan assistentie? Bijvoorbeeld omdat je een fysieke uitdaging hebt, in de zaal graag dicht bij de deur wil zitten of graag naar de zaal begeleid wordt? Stuur dan een mailtje met je hulpvraag naar c.geurts@delindenberg.com. Meer informatie over toegankelijkheid.

Normaal € 19,00 / CJP € 17,50 / 65+ € 17,50 / Student € 17,50 / Cursist € 17,00 / Voordeel met je biebpas € 16,50

Malou Holshuijsen - Ik vier het klein (try-out)
Vanaf € 16,50
Bestellen