Malou van Sluis

VaarWel (2+)

zondag
14 apr

aanvang om 15:30

Steigerzaal

Jeugd

Tickets kopen
« vorige

Over deze voorstelling

Beeldend en muzikaal theater voor iedereen die zich wel eens alleen voelt.

Malou van Sluis kreeg de handen stevig op elkaar met deze intieme en beeldende voorstelling. Ze liet zich daarbij inspireren door het prentenboek ‘De Kleine Walvis’ van Benji Davies en leidt de peuters op innemende wijze naar een wereld van verlangens, iemand missen, vriendschap sluiten en afscheid nemen. ‘VaarWel’ is een muzikaal avontuur voor iedereen die zich weleens alleen voelt. Winnaar Juryprijs SpekkenFestival Gent 2018.

Theaterkrant *****:  
“De eenzaamheid van het wachten leidt tot een muzikaal, kleurrijk en fantasievol onderwateravontuur dat jong en oud veertig minuten lang op het puntje van hun stoel laat balanceren. (…) Een fantasierijk theaterstuk dat met gemak en minimale middelen alle leeftijden meeneemt in de magie van theater. De sterke regie van Frederieke Vermeulen maakt ‘VaarWel’ tot een fantasierijk schouwspel waarvan je niet wil dat het eindigt, maar waar je aan het einde blij bent dat je het niet hebt gemist.”

concept en spel: Malou van Sluis | regie: Frederieke Vermeulen | muziek en spel: Maarten Zaagman | decor en kostuum: Eva Jongen

Normaal € 12,00

Lindenbende-pas € 5,00 / Pas 65+ € 10,50 / Jeugd € 7,00 / CJP € 10,50 / Cursist € 10,00