Marco Lopes

Moedt

Omschrijving

Debuut van finalist VARA Leids Cabaret Festival 2016.

Cabaretier, theatermaker en acteur Marco Lopes stond in 2016 in de finale van het VARA Leids Cabaret Festival. Hij speelt comedy met een positieve insteek. “Hij maakt indruk met subtiel spel en een tegelijk charismatische en charmante uitstraling. Zijn plaatsing van grappen is perfect”, schreef de jury.

‘Moedt’ gaat over de zoektocht van de man in deze tijd. Zijn we het als man even kwijt, of stellen we ons een beetje aan? En hoe zit het met de jonge generatie en het geworstel met hun identiteit? Veel vragen, maar Marco houdt het luchtig. Hij komt net terug van een retraite-weekend en kan er voorlopig weer even tegen aan.

Jury Leids Cabaret Festival:
“Marco laat zien dat hij uitstekend in staat is een coherente voorstelling neer te zetten, die tegelijkertijd aanvoelt als spontaan. Hij maakt indruk met subtiel spel en een tegelijk charismatische en charmante uitstraling. Zijn plaatsing van grappen is perfect, dit is een cabaretier om de komende jaren te blijven volgen.”

Last minute prijs voor studenten is € 10,-.
Wanneer deze voorstelling niet is uitverkocht, dan kun je bij de kassa een last minute kaartje kopen voor € 10,-. De last minute prijs gaat in vanaf een half uur voor aanvang van de voorstelling. Kaarten kopen kan alleen aan de kassa, op vertoon van je collegekaart. Lees meer over onze studentenkortingen.

Trailer van ‘Saudade’ waarmee Marco Lopes eerder in het Lindenberg Theater te zien was:

Details

Terug naar overzicht

Prijzen

Pas 65+
€ 15,00
Cursist
€ 14,50
CJP
€ 15,00
Ticket & Dagschotel
€ 30,00
Normaal
€ 16,50
Student
€ 15,00
In mijn agenda plaatsen
Google agenda | ICalendar