Marjolijn van Kooten

Hoe vind je het zelf gaan?

zaterdag
15 apr

aanvang om 20:00

Lindenbergzaal

Cabaret

Tickets  kopen
« vorige

Over deze voorstelling

Psychiatrisch cabaret met mooie liedjes en veel humor. Het liefst zwarte.

lees meer

Marjolijn van Kooten is een bijzondere eend in de theaterbijt, met wat ze zelf noemt ‘psychiatrisch cabaret’. Ze is directeur van de Angst Dwang Fobie stichting, waar ze zich inzet voor het doorbreken van het taboe op psychische aandoeningen. Dat doet ze ook in haar muzikale voorstellingen, waarin ze met veel humor – het liefst zwarte – en mooie liedjes thema’s aankaart als: hoe verbind je je écht met anderen? Hoe accepteer je jezelf, ondanks je chagrijn, overgewicht, besluiteloosheid, geklaag en verwrongen zelfbeeld? Moet communicatie altijd geweldloos verlopen? Hoe dun is de grens tussen assertiviteit en agressiviteit? Durf je je psycholoog tegen te spreken? Of gaan we gewoon doen wat de wereld van ons lijkt te verwachten?

regie en bijdrage liedteksten: George Groot | tekst en spel: Marjolijn van Kooten | piano: Vera Marijt / Rob Stoop

www.marjolijnvankooten.nl

Recensies

Dagblad van het Noorden over Ongestoord:
“Van Kooten etaleert geen glamour, evenmin pretenties. Ze verspreidt de kracht, de flair, de intonatie en de ambitie van een theaterpersoonlijkheid met doordacht relativeringsvermogen.”

Kortingen

Voor studenten geldt een last-minute prijs van € 10,- per kaartje. Lees meer over deze en andere kortingen.

Assistentie bij je bezoek 

Heb jij behoefte aan assistentie? Bijvoorbeeld omdat je een fysieke uitdaging hebt, in de zaal graag dicht bij de deur wil zitten of graag naar de zaal begeleid wordt? Stuur dan een mailtje met je hulpvraag naar c.geurts@delindenberg.comMeer informatie over toegankelijkheid.

Normaal € 20,00 / CJP € 18,50 / 65+ € 18,50 / Student € 18,50 / Cursist € 18,00

Marjolijn van Kooten - Hoe vind je het zelf gaan?
Vanaf € 18,-
Tickets  kopen