Martijn Kardol

Welkom

woensdag
22 jan

aanvang om 20:30

Steigerzaal

Cabaret

Tickets kopen
« vorige

Over deze voorstelling

De opvolger van zijn geweldig ontvangen debuutprogramma.

Martijn Kardol won in één theaterseizoen alle prijzen op het Leids Cabaret Festival en het Groninger Studenten Cabaret Festival. Een unicum. Met zijn debuutprogramma Bang loste hij de verwachtingen moeiteloos in: de ene na de andere viersterrenrecensie én een nominatie voor de Neerlands Hoop 2018. Theaterkrant roemde zijn “zelfspot, hilarische observaties en superieure verteltechniek”. In zijn tweede voorstelling maakt Martijn contact met de wereld en de mensen om hem heen. Of doet daar in ieder geval een poging toe. Want alles is beter dan in eenzaamheid eindigen. Daarom zet hij zijn voordeur op een kier. Maakt hij hem verder open of gooit hij hem dicht?

regie: Wilmie Wilhelm

Theaterkrant:
"Kardol is een fijne, humoristische en innemende verteller"

de Telegraaf ***:
"Kardol weet je op prettige wijze deelgenoot te maken van zijn leefwereld" 

Leidsch Dagblad:
"humoristische show van betekenis" (...) "Op een soepele en sympathieke wijze knoopt hij alles aan elkaar. Daarmee blijft Kardol mooi in de traditie van het Leids Cabaret Festival: grappig, maar toch ook een tikkeltje geëngageerd". 

Theaterparadijs ****:
"Briljante zelfspot" (...) "Elke grap is raak" (...) "Kardol is absoluut een multitalent"

 

Last-minute prijs voor studenten is € 10,-.
Wanneer deze voorstelling niet is uitverkocht, kun je bij de kassa een last-minute kaartje kopen voor € 10,-. De last minute prijs gaat in vanaf 15.00 uur ’s middags op de dag van de voorstelling. Kaarten kopen kan alleen aan de kassa, op vertoon van je collegekaart en er is een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Bekijk de openingstijden van de kassa of lees meer over onze studentenkortingen.

Normaal € 17,00 / CJP € 15,50 / Pas 65+ € 15,50 / Student € 15,50 / Cursist € 15,00

Blijf op de hoogte!

Lees maandelijks over de leukste activiteiten bij de Lindenberg in onze nieuwsbrief.