Martijn Koning

Nieuw programma (try-out)

donderdag
17 apr

aanvang om 20:30

Steigerzaal

Cabaret

Bestellen
« vorige

Over deze voorstelling

Dingen uitproberen, gedachtes voor het eerst hardop uitspreken en grappen slijpen.

Martijn Koning kan try-outen als een malle. Omdat hij niet bang is om dingen uit te proberen, gedachtes voor het eerst hardop uit te spreken en grappen te slijpen waar je bij zit. Zijn voorbereiding laat hij op het podium helemaal los en hij improviseert zich een weg richting de uitgang. Het is écht, het is nú, en jij kunt erbij zijn. 

Recensies

De pers over Martijn Koning:

NRC: 
“Met schuimend spelplezier zet Koning zijn verbazing en overtuigingen neer” (…) “Hij creëert nieuwe sprookjes, dialogen en beeldt al die werelden uit.”

Het Parool: 
“Het escapisme van Martijn Koning is krachtvoer voor de lachspieren.”

Trouw:
“Op alle reacties uit het publiek heeft Koning wel een gevat antwoord. Hier toont zich zijn lange ervaring als stand-upper bij de Amsterdamse comedyclub Toomler. Komisch talent en vlieguren blijven daarmee Konings grootste troeven.”a

Kortingen

Voor studenten, CJP-pashouders, cursisten en 65+'ers zijn er kortingen op voorstellingen. Met de Meedoenregeling van de gemeente Nijmegen kan je gratis naar voorstellingen. Lees meer.

Assistentie bij je bezoek 

Heb jij behoefte aan assistentie? Bijvoorbeeld omdat je een fysieke uitdaging hebt, in de zaal graag dicht bij de deur wil zitten of graag naar de zaal begeleid wordt? Stuur dan een mailtje met je hulpvraag naar c.geurts@delindenberg.com. Meer informatie over toegankelijkheid.

Normaal € 20,50 / CJP € 19,00 / 65+ € 19,00 / Student € 19,00 / Cursist € 18,50

Martijn Koning - Nieuw programma (try-out)
Vanaf € 18,50
Bestellen