Martijn Koning

Koning te rijk (try-out)

Omschrijving

Buitengewoon geestige en fantasierijke kijk op de werkelijkheid.

Martijn Koning doet het op zijn manier. Hij is een man van het woord: hilarisch, absurd en bovenop de actualiteit. NRC Handelsblad recenseerde zijn laatste programma ‘Koning van de lach’ en gaf een pakkende beschrijving: “Een microfoon, een kruk en wat glazen water – meer heeft hij niet nodig om anderhalf uur loos te gaan in stand-up comedystijl.” Koning combineert rake one-liners met een buitengewoon fantasierijke kijk op de werkelijkheid. Razendsnel manoeuvreert hij door de wereld in zijn hoofd, die afwisselend, pijnlijk, herkenbaar en totaal absurd is, maar altijd onweerstaanbaar geestig. Elke avond anders en met de turbo erop.

de Volkskrant **** over ‘Koning van de lach’:
“Soms propt hij meerdere grappen in één zin, die ook nog helemaal niets met elkaar te maken hebben. Koning is een komiek waar de fabrikant van Ritalin rijk van kan worden. (…) Koning dendert van links naar rechts, van achter naar voren en het publiek is na anderhalf uur net zo bekaf als de komiek. Maar wel heel voldaan.”

Het Parool over ‘Koning van de lach’:
“Zijn beste voorstelling tot nu toe […] Een rode lijn? Hij doet daar verder weinig mee, maar dat maakt helemaal niet uit. Zijn enige doel is de zaal te laten lachen. Daar slaagt hij dit keer uitstekend in.”

Versiertips van Martijn Koning:

Details

Terug naar overzicht

Prijzen

Cursist
€ 14,50
CJP
€ 15,00
Pas 65+
€ 15,00
Ticket & Dagschotel
€ 30,00
Normaal
€ 16,50
Student
€ 15,00
Deze voorstelling is uitverkocht!
In mijn agenda plaatsen
Google agenda | ICalendar