MaxTak

Het groene meisje (8+)

zondag
15 mei

aanvang om 15:00

Steigerzaal

Jeugd

Tickets  kopen
« vorige

Over deze voorstelling

Het Groene Meisje is een zeer hygiënische familievoorstelling vol spetterende muziek en zang, schoonmaakmiddelen, geheimzinnige superkrachten en groene hamburgers.

lees meer

Een pratende computer, zuurstof uit apparaten, een digitale zon en bestek van plastic. Welkom in het extreem smetteloze huis van Perry & Loek, de eigenaren van een chemisch schoonmaakbedrijf. Terwijl Loek zich elke dag een hernia schrobt, zit Perry thuis. Hij is allergisch voor alles wat van buiten komt. Met name voor planten en kinderen.

Op een dag staat er tot hun onaangename verrassing een meisje op de stoep. Wat komt ze doen? Waarom gaat ze niet weg? Wat heeft ze eigenlijk bij zich, in die doos? En waar komt die muziek toch steeds vandaan?

regie, liedteksten & tekstbijdragen: Marije Gubbels | concept: Marije Gubbels, Manon Wittebol en Nora Duijf | tekst: Leon Brill | composities: Timo Tembuyser | spel & zang: Freek den Hartogh, Lotte Pierik, Lucas Schilperoort en Job Greuter

www.maxtak.nl

Toegang met een coronatoegangsbewijs

Houd er rekening mee dat er bij deze voorstelling - totdat de maatregelen vanuit de overheid veranderen - om een coronatoegangsbewijs gevraagd kan worden met de CoronaCheck-app. Kinderen t/m 12 jaar hoeven geen coronatoegangsbewijs te tonen. 

Normaal € 13,00 / CJP € 11,50 / 65+ € 11,50 / Jeugd (t/m 12 jaar) € 8,50 / Cursist € 11,00

MaxTak - Het groene meisje (8+)
Vanaf € 8,50
Tickets  kopen