MaxTak & Kim van Zeben

De hond die licht gaf (6+)

zondag
08 jan

aanvang om 15:00

Lindenbergzaal

Jeugd

Tickets  kopen
« vorige

Over deze voorstelling

Sluit de kerstvakantie af met een spannend uurtje griezeltheater over wezenlijke thema’s als dood, afscheid en doorgaan met het leven.

lees meer

Victoria woont sinds kort bij haar tante Angina samen met haar hond Tosti. Tante houdt niet van kinderen en al helemaal niet van honden. Gelukkig heeft Victoria haar eigen zolderkamer, waar ze bijzondere spullen bewaart van haar overleden vader. Haar tante noemt dat troep, maar Victoria maakt er nieuwe dingen van of doet er stiekem proefjes mee. De hond die licht gaf is een ode aan alles wat voorbijgaat en toch een beetje blijft, een familievoorstelling die barst van het leven, vol livemuziek, zang, poppenspel, slapstick en knallende uitvindingen.

concept: Kim van Zeben en Marije Gubbels | regie, tekst en liedteksten: Marije Gubbels | spel, zang en tekstbijdragen: Kim van Zeben | gitaar: Timon Koomen | zang, piano en spel: Adrian Ammerlaan

www.maxtak.nl / www.kimvanzeben.nl

Recensies

Theaterkrant:
“Een vrolijk-muzikaal schouwspel, vol inventieve (beeld)vondsten, uitgesproken karakters en mooie liedjes. (…) Een spannend uurtje griezeltheater over wezenlijke thema’s als dood, afscheid en doorgaan met het leven.”

Musicalworld ★★★★:
“Hoewel de voorstelling vooral geestig van toon is, heeft deze een overduidelijke, diepere laag. (…) Dat je jeugdtheater aan Kim van Zeben kunt overlaten wisten we al: De hond die licht gaf levert andermaal het bewijs.”

Kidsweek ★★★★:
De hond die licht gaf laat je lachen, huilen én bibberen.”

Normaal € 13,50 / CJP € 12,00 / 65+ € 12,00 / Jeugd (t/m 12 jaar) € 8,50 / Cursist € 11,50

MaxTak & Kim van Zeben - De hond die licht gaf (6+)
Vanaf € 8,50
Tickets  kopen