Meneer Monster

Lucky Luuk (4+)

zondag
20 feb

aanvang om 15:00

Lindenbergzaal

Jeugd

Tickets  kopen
« vorige

Over deze voorstelling

De makers van o.a. De Gruffalo en De Waanzinnige Boomhut komen nu met een stoere familievoorstelling geïnspireerd op de bekende stripreeks Lucky Luke. Vol fysieke humor, meerstemmige westernmuziek en handgemaakte special effects.

lees meer

In Lucky Luuk verdwijnt Meneer Monster langzaam in het wilde westen. Vanuit een magische miniatuurwereld banen de drie stoere poldercowboys zich een weg door hun verbeelding.

Een ode aan het dagdromen en de rijke verbeeldingskracht van spelende kinderen. Een voorstelling om dorst van te krijgen.

spel: Olaf van de Ven, Chris Koopman en Christiaan Bloem 

www.meneermonster.com

Kortingen

Heb je een biebpas van OBGZ? Dan krijg 'korting met je biebpas'. Deze korting geldt enkel op het jeugdtarief van € 8,50. Lees meer over deze en andere kortingen.  

Toegang met een coronatoegangsbewijs

Houd er rekening mee dat er bij deze voorstelling - totdat de maatregelen vanuit de overheid veranderen - om een coronatoegangsbewijs gevraagd kan worden met de CoronaCheck-app. Kinderen t/m 12 jaar hoeven geen coronatoegangsbewijs te tonen. 

Normaal € 13,00 / CJP € 11,50 / 65+ € 11,50 / Jeugd (t/m 12 jaar) € 8,50 / Cursist € 11,00 / Voordeel met je biebpas € 6,00

Meneer Monster - Lucky Luuk (4+)
Vanaf € 6,-
Tickets  kopen