Micha Wertheim

Micha Wertheim Voor Heel Even (try-out)

donderdag
18 nov

aanvang om 20:30

Steigerzaal

Cabaret

Uitverkocht
« vorige

Over deze voorstelling

NRC noemde Micha Wertheim voor alle duidelijkheid de beste cabaretvoorstelling van 2019. En de online voorstelling Niemand Anders die hij maakte in coronatijd werd unaniem geprezen als inventief, innovatief en troost gevend. Kortom; Micha wil je zien.

In zijn nieuwe voorstelling gooit Wertheim het over een andere boeg. Hij zoomt in, en in, en dan nog iets verder in. Tot er heel weinig overblijft. En dan… Dan zoomt hij nóg verder in. Tot er zo weinig overblijft dat je er een hele avond mee kunt vullen: Micha Wertheim voor heel even.

regie: Gijsbert van der Wal

www.michawertheim.nl

De pers over zijn vorige cabaretvoorstelling Micha Wertheim Voor Alle Duidelijkheid:

Trouw ★★★★★:
'Onovertroffen. (…) Wertheim ontregelt het publiek en heeft echt iets te melden. Daarmee heeft hij een unieke positie binnen het Nederlandse cabaretlandschap.'

de Volkskrant ★★★★★:
'Een tot in het kleinste detail doordachte proeve van de spanningsboog, lang en duizelingwekkend. (…) En al die tijd knalt het spelplezier je vanaf het podium tegemoet.'

Algemeen Dagblad ★★★★★:
'Wertheim is weergaloos in nieuwste show.'

Let op! Toegang met een coronatoegangsbewijs

Je bent welkom bij deze voorstelling op vertoon van een entreekaartje én een coronatoegangsbewijs die je toont met de CoronaCheck-app. Kijk voor meer informatie op onze coronapagina of bekijk onderstaand filmpje.  

 

Last-minute prijs voor studenten is € 10,-
Wanneer deze voorstelling niet is uitverkocht, kun je bij de kassa een last-minute kaartje kopen voor € 10,-. De last minute prijs gaat in vanaf 15.00 uur ’s middags op de dag van de voorstelling. Kaarten kopen kan alleen aan de kassa, op vertoon van je collegekaart en er is een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Bekijk de openingstijden van de kassa of lees meer over onze studentenkortingen.

Uitverkocht

Normaal € 18,00 / CJP € 16,50 / 65+ € 16,50 / Student € 16,50 / Cursist € 16,00