Minnaard & Vervaet

BUIK

zaterdag
15 feb

aanvang om 20:15

Karolingenzaal

Amateur-theater

Tickets kopen
« vorige

Over deze voorstelling

BUIK is het derde en meest recente toneelscript dat Aaf Brandt Corstius - bekend columniste uit de Volkskrant en de Margriet - schreef voor Toneelgroep MugmetdeGoudenTand. Dit is de tweede uitvoering na de versie van MugmetdeGoudenTand. In Aaf’s eigen relativerende en soms sarcastische stijl is ook deze toneeltekst geschreven. Humor en inhoud gaan hierbij hand in hand.

In het verhaal neemt Bob  zijn zus Marit voor haar veertigste verjaardag mee naar Texel. Maar als ze in het vakantiehuisje zijn, blijkt dat hij nog een plan heeft: haar op subtiele wijze vragen of ze draagmoeder wil worden voor hem en zijn vriend. Een wrange komedie over oude wrok en nieuw leven. Over traag zaad, snelle beslissingen, makkelijke beschuldigingen en moeilijke keuzes. En over de vraag: wat heb je écht over voor je broer of zus?

Reacties publiek
“het lijkt net of je bij hun in het vakantiehuisje zit “| “goed en mooi spel”| “de humor en schrijfstijl van Aaf Brandt Corstius is ook in deze toneeltekst zeer herkenbaar”| “ realistische broer en zus relatie wordt er neergezet” | “inventief en leuk decor” | “heerlijke voorstelling !”

tekst: Aaf Brandt Corstius
regie: Conny Ligthart Schenk
spel: Chantal Minnaard, François Vervaet
techniek: Bob van Schuylenburgh
foto: Wiliam Wagenaar
Met dank aan: MugmetdeGoudenTand, Middelburgs Theater

 

* Deze voorstelling is te gast bij de Lindenberg en wordt vertoond op basis van zaalhuur.

Normaal € 13,00

Blijf op de hoogte!

Lees maandelijks over de leukste activiteiten bij de Lindenberg in onze nieuwsbrief.