Muziekcursisten Lindenberg

De laatste ronde 2

vrijdag
09 jun

aanvang om 19:00

Lindenbergzaal

Cursus-presentatie

Tickets  kopen
« vorige

Over deze voorstelling

De jongerenbands van de Lindenberg hebben een volledig seizoen achter de rug. Door de optredens bij ‘De eerste klap!’ en tijdens de ‘Lindenberg Take-Over@Waalhalla’ zijn de bands nu op de toppen van hun kunnen. We kunnen dus een spetterende avond verwachten! Podiumlampen aan, livemuziek en de bar is open: kom genieten van deze geweldige avond.

Lindenberg Presenteert

Bijna alle cursussen worden tijdens Lindenberg Presenteert, van 31 mei t/m 11 juni, afgesloten met een cursuspresentatie. Dat is een belangrijk onderdeel van het leren in de kunsten: hoe breng je jouw kunstvorm over op publiek, samen met je medecursisten? 

Bekijk hier het hele aanbod van Lindenberg Presenteert.

Assistentie bij je bezoek 

Heb jij behoefte aan assistentie? Bijvoorbeeld omdat je een fysieke uitdaging hebt, in de zaal graag dicht bij de deur wil zitten of graag naar de zaal begeleid wordt? Stuur dan een mailtje met je hulpvraag naar c.geurts@delindenberg.comMeer informatie over toegankelijkheid.

Normaal € 3,00 / Jeugd (t/m 12 jaar) € 3,00

Muziekcursisten Lindenberg - De laatste ronde 2
Vanaf € 3,-
Tickets  kopen

De kaartverkoop voor voorstellingen voor seizoen 23/24 is gestart! Ook staat het nieuwe cursusaanbod online en zijn de inschrijvingen open.