Muziekcursisten Lindenberg

Thursday Voices

donderdag
08 jun

aanvang om 19:30

Steigerzaal

Cursus-presentatie

Tickets  kopen
« vorige

Over deze voorstelling

Zangleerlingen van alle leeftijden en niveaus zingen nummers die zij het afgelopen half jaar hebben ingestudeerd bij zangdocenten Jolande Geven en Liek Peters. Het belooft een mooi en afwisselend programma te worden! Naast optredens van solisten, presenteren zich ook de cursussen ‘Pop&Jazz AB’, ‘Met Dank Aan De Juf’ en ‘Muzikale Ontmoeting’ Bij de 'Muzikale Ontmoeting' werken zangers en instrumentalisten met elkaar samen in duo’s.

Lindenberg Presenteert

Bijna alle cursussen worden tijdens Lindenberg Presenteert, van 31 mei t/m 11 juni, afgesloten met een cursuspresentatie. Dat is een belangrijk onderdeel van het leren in de kunsten: hoe breng je jouw kunstvorm over op publiek, samen met je medecursisten? 

Bekijk hier het hele aanbod van Lindenberg Presenteert.

Assistentie bij je bezoek 

Heb jij behoefte aan assistentie? Bijvoorbeeld omdat je een fysieke uitdaging hebt, in de zaal graag dicht bij de deur wil zitten of graag naar de zaal begeleid wordt? Stuur dan een mailtje met je hulpvraag naar c.geurts@delindenberg.comMeer informatie over toegankelijkheid.

Normaal € 3,00 / Jeugd (t/m 12 jaar) € 3,00

Muziekcursisten Lindenberg - Thursday Voices
Vanaf € 3,-
Tickets  kopen

De kaartverkoop voor voorstellingen voor seizoen 23/24 is gestart! Ook staat het nieuwe cursusaanbod online en zijn de inschrijvingen open.