Nabil

Absurd (try-out)

vrijdag
03 dec

aanvang om 20:30

Steigerzaal

Cabaret

Tickets  kopen
« vorige

Over deze voorstelling

Een cabaretvoorstelling vol grappige observaties, herkenbaarheid, irritaties en blinde vlekken door 'alweer een toptalent uit Brabant' (Theaterkrant).

Als Brabant in het nieuws komt, gaat het vaak over XTC-laboratoria, mega-varkensstallen en het coronavirus. Maar als Brabanders ergens mee besmet zijn, dan is het met humor. Neem Nabil. Hij maakt gevatte grappen, zet maffe typetjes neer, speelt piano, zingt en beatboxt.

In zijn nieuwe cabaretvoorstelling Absurd vraagt Nabil zich af of hij een normale man is in een gekke wereld of andersom.

www.nabilayad.com

De pers over zijn vorige programma Monopoly:

Theaterkrant
'Het is anderhalf uur trillen van genot. Een ongelooflijk rijk programma.'

Let op! Toegang met een coronatoegangsbewijs

Je bent welkom bij deze voorstelling op vertoon van een entreekaartje én een coronatoegangsbewijs die je toont met de CoronaCheck-app. Kijk voor meer informatie op onze coronapagina of bekijk onderstaand filmpje.  

 

Last-minute prijs voor studenten is € 10,-
Wanneer deze voorstelling niet is uitverkocht, kun je bij de kassa een last-minute kaartje kopen voor € 10,-. De last minute prijs gaat in vanaf 15.00 uur ’s middags op de dag van de voorstelling. Kaarten kopen kan alleen aan de kassa, op vertoon van je collegekaart en er is een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Bekijk de openingstijden van de kassa of lees meer over onze studentenkortingen.       

Normaal € 19,00 / CJP € 17,50 / 65+ € 17,50 / Student € 17,50 / Cursist € 17,00