Nhung Dam

Nhung geeft zich bloot

zaterdag
02 mrt

aanvang om 20:30

Steigerzaal

Cabaret / Theater

Tickets  kopen
« vorige

Over deze voorstelling

Actrice, theatermaker en schrijfster Nhung Dam is een meester in verhalen vertellen, virtuoos en ontroerend. Haar unieke stijl kun je omschrijven als cabaret meets toneel, stand-up meets opera.

Nhung geeft zich bloot gaat over de cruciale kruispunten in ons leven. Niet die van de juiste liefdespartner, werk of woonplek, maar die van geluk. Want dat Nhung Dam Nederlands is, is toeval. Dat ze graag hutspot eet. Toeval. Dat ze lid is van de ANWB. Toeval. Het schip dat haar Vietnamese ouders van zee plukte kwam nou eenmaal uit Nederland. Maar een verkeerde keuze? Die kan tot een compleet ander leven leiden. Ze vertelt erover tijdens een avond vol humor en herkenbaarheid. Levensplezier verpakt in een goed verhaal, met de energie van een punkband, gekoppeld aan Vietnamese opera.

Recensies

De pers over haar vorige voorstelling 3 miljoen voetstappen naar Sicilië:

de Volkskrant ★★★★:
“Een hartverwarmende solo.”

De Telegraaf ★★★★:
“De tekst is sterk opgebouwd en geweldig mooi geschreven.”

Theaterkrant:
“Breekbare, goudeerlijke taferelen die tegelijkertijd intens grappig en onnoemlijk pijnlijk zijn.”

Kortingen

Met een biebpas van OBGZ krijg je € 2,50 korting op deze voorstelling. Met de Meedoenregeling van de gemeente Nijmegen kan je gratis naar voorstellingen. Lees meer.

Assistentie bij je bezoek

Heb jij behoefte aan assistentie? Bijvoorbeeld omdat je een fysieke uitdaging hebt, in de zaal graag dicht bij de deur wil zitten of graag naar de zaal begeleid wordt? Stuur dan een mailtje met je hulpvraag naar c.geurts@delindenberg.com. Meer informatie over toegankelijkheid.

Normaal € 19,50 / CJP € 18,00 / 65+ € 18,00 / Student € 18,00 / Cursist € 17,50 / Voordeel met je biebpas € 17,00

Nhung Dam - Nhung geeft zich bloot
Vanaf € 17,-
Tickets  kopen