Nieuw Utrechts Toneel (NUT)

De chaos van 2020

donderdag
19 nov

aanvang om 20:00

Lindenbergzaal

Toneel en muziektheater

Tickets kopen
« vorige

Over deze voorstelling

Met het publiek als reisgenoten gaat het NUT op zoek naar de (on)waarheden over Amerika, Amerikanen en onszelf.

Wat is echt en wat is nep? Door wiens ogen kijk je naar de wereld en de mensen om je heen? En wat doet dat perspectief met hoe je ernaar kijkt? Het NUT onderzoekt het en speelt De chaos van 2020 op drie plekken tegelijkertijd. Greg speelt vanuit een bijzondere, tijdelijke dependance in Leidsche Rijn, Viktor en Yootha staan in Nijmegen en Robin speelt mee vanuit de VS. De acteurs staan in verbinding met elkaar en het publiek. Je kan de voorstelling in de Lindenberg bezoeken én het is mogelijk om vanuit huis te kijken. Op alle drie de plekken zie je dezelfde voorstelling, of… toch niet?

Om een reis te maken heb je geen vliegtuig nodig. Kom live óf virtueel naar het theater en reis mee. 

De chaos van 2020 is een wezenlijke, urgente, grappige, intelligente, toegankelijke, actuele, muzikale, goed verzonnen en tegelijk heel erg ware voorstelling naar aanleiding van, voorafgaand aan en na afloop van de Amerikaanse verkiezingen.

Vier jaar geleden maakte Nottrot op vergelijkbare wijze De chaos van 2018: “Precies een van de belangrijkste taken van toneel: ons te doen nadenken over wat echt is en wat niet. (…) Greg Nottrot doet dat briljant en onderhoudend, quasinonchalant en sympathiek.” (Theaterkrant ★★★★★)

concept en spel: Greg Nottrot | muziek en spel: Viktor Griffioen | spel: Yootha Wong-Loi-Sing en Robin Virginie

www.nieuwutrechtstoneel.nl

Programma voor de stad

Deze voorstelling is onderdeel van ons programma-onderdeel Programma voor de stad, waarin we samen met de Stadsschouwburg en LUX extra voorstellingen programmeren die een plekje in de stad verdienen. In het voorjaar programmeren we nog twee andere voorstellingen die bij dit programma horen. 

Lees hieronder de maatregelen die we hebben genomen rondom voorstellingsbezoek en veelgestelde vragen m.b.t. het coronavirus. 

>>> Lindenberg theaterprotocol
>>> Veelgestelde vragen over onze coronamaatregelen

Normaal € 19,50 / CJP € 18,00 / 65+ € 18,00 / Student € 18,00 / Cursist € 17,50

Het nieuwe najaarsprogramma voor seizoen 2020/2021 (t/m december) staat online onder de knop 'Agenda'! Maak je keuze uit de mooiste cabaret-, toneel-, stand-up- en kindervoorstellingen.