Nijmeegse Kunstnacht

Nijmeegse Kunstnacht 2019

zaterdag
21 sep

aanvang om 19:00

Diverse zalen

Festival

« vorige

Over deze voorstelling

Stichting Kunstvat organiseert de negende editie van de Nijmeegse Kunstnacht op zaterdag 21 september 2019. In deze nacht vol unieke belevingen laten verrassende combinaties van Nijmeegse kunstinstellingen in een laagdrempelige festivalvorm aan een breed publiek zien wat ze in huis hebben. Door een ongewone mix te maken van deelnemende partijen ontstaan er spannende cross-overs met kunst in alle disciplines. Het programma vindt plaats op ca. 20 verschillende locaties in het centrum van Nijmegen en op het Honigcomplex. De Lindenberg doet uiteraard ook mee en Deep End Film komt bij ons langs.

Deep End Film @ Lindenberg

Nieuwe camera’s geven een nieuwe blik op de wereld. Deep End Film en de Lindenberg laten je andere manieren van filmen zien! Ontdek nieuwe soorten camera’s en alternatieve beeldbronnen, zoals hittecamera’s en bewegingssensoren. Beeldmateriaal dat niet bedoeld is voor films, bijvoorbeeld satellietbeelden of overheidsdrones, geven je verrassende inzichten in bekende thema’s. Bekijk de werkelijkheid zoals je hem niet eerder zag!

Als Vroege Vogel kun je nu al kaartjes fixen! In de Early Bird verkoop scoor je een passe-partout voor maar €10,- en een passe-partout inclusief Nachtfeest voor €15,-. Deze kaarten zijn verkrijgbaar via de Nijmeegse Kunstnacht.

Normaal € 0,00