Onder het Buro & Willemijn

Wonderlijke Wereld Wijsjes (2+)

zondag
06 mrt

aanvang om 15:30

Steigerzaal

Jeugd

Tickets  kopen
« vorige

Over deze voorstelling

Willemijn neemt alle peuters, kleuters en hun ouders mee op reis langs bijzondere culturen met hedendaagse wereldmuziek. Welke spelletjes doen de kinderen in Australië? Kan jij ook zo dansen als ze doen in Afrika? En samen zingen jullie alle mooie wereldse wijsjes na!

lees meer

Kijk eens om je heen? Wat zie je daar? Je voeten, een stoel, je papa of je zusje. Maar kijk eens verder, veel verder nog dan dat? Als je zo ver kon kijken dat je de hele wereld over kon, dan kan je op visite, op visite bij de zon! Op visite bij de beesten die jagen in het woud. Of samen met stoere rovers op zoek gaan naar het goud. We beleven grote avonturen met alle jongens en meisjes. Samen maken we de leukste muziek met Wonderlijke wereld wijsjes!

concept en liedjes: Suzanne Boeyinga – Bruning | zang & spel: Willemijn Böcker & Ferry Spigt

www.onderhetburo.com

Nieuwe maker

Deze voorstelling is gemaakt door een 'Nieuwe maker'. Wil je kennis maken met andere nieuwe makers? Kijk dan op onze Nieuwe makers-pagina

Toegang met een coronatoegangsbewijs

Houd er rekening mee dat er bij deze voorstelling - totdat de maatregelen vanuit de overheid veranderen - om een coronatoegangsbewijs gevraagd kan worden met de CoronaCheck-app. Kinderen t/m 12 jaar hoeven geen coronatoegangsbewijs te tonen. 

Normaal € 13,00 / CJP € 11,50 / 65+ € 11,50 / Jeugd (t/m 12 jaar) € 8,50 / Cursist € 11,00

Onder het Buro & Willemijn - Wonderlijke Wereld Wijsjes (2+)
Vanaf € 8,50
Tickets  kopen