Onder het Buro

NEE! (2+)

zondag
15 mrt

aanvang om 15:30

Steigerzaal

Jeugd

Tickets kopen
« vorige

Over deze voorstelling

Een stoere, energieke voorstelling over het maken van je eigen keuzes.

“Welkom bij onze superingewikkelde en bijzondere lezing. We hebben heel veel voorbereid en gaan een ontzettend belangrijk verhaal vertellen. Dus let goed op!” Tessa en Olivier zijn heel serieus. Ze geven in hun lezing de kinderen alles mee wat ze écht moeten weten in het leven. Want oké, soms gaat niet alles volgens plan. Je bent verkouden of je bent wat vergeten. Soms zit alles tegen, dan lijkt het wel alsof iemand je in de verkeerde richting duwt, je bal afpakt en je pootje haakt. En soms is iets eigenlijk gewoon helemaal niet leuk. Wat nou als je helemaal niet wil doen wat anderen van je verwachten? Wat als je liever in de plassen stampt en je moeder na-aapt? Is het niet heerlijk om je eigen plan te trekken en nee te zeggen? Is het niet veel leuker om lekker je eigen gevoel te volgen en eigen keuzes te maken? Tessa en Olivier zeggen keihard NEE! en dat levert een mooi avontuur op.

concept en regie: Milan Boele van Hensbroek | concept en spel: Tessa Friedrich en Olivier van Klaarbergen | regieadvies: René Geerlings | vormgeving en decorontwerp: Calle de Hoog | composities: Marc Nochem en Maarten Bokslag

Tim Smit (Cultuurkust):
“Een geweldige voorstelling die op een volwassen manier een heel jonge doelgroep al kan boeien. Erg leuk om in een tijd waar men zegt dat je het woord ‘nee’ moet vermijden in de opvoeding, de voorstelling laat zien hoe belangrijk het woord is in ieders leven. NEE!... echt een aanrader!”

Normaal € 12,50 / CJP € 11,00 / Pas 65+ € 11,00 / Jeugd € 8,00 / Cursist € 10,50

Blijf op de hoogte!

Lees maandelijks over de leukste activiteiten bij de Lindenberg in onze nieuwsbrief.