OZO

OZO

zaterdag
25 apr

aanvang om 21:00

Lindenbergzaal

Dans

« vorige

Over deze voorstelling

Wie zijn de ‘OZO swingfeesten’?
‘OZO swingfeesten’ is een stichting, zonder winstoogmerk, die door een handjevol medewerkers gerund wordt en die al meer dan 20 jaar iedere maand een geweldig leuk dansfeest organiseren voor een 30+ publiek! De dansfeesten zijn een begrip in Nijmegen en (verre) omstreken. Ooit  begonnen als een bescheiden verjaardagsfeestje voor vrienden is het tegenwoordig een feest waar iedere laatste zaterdag van de maand (voor data zie OZO.nu) meer dan 500 bezoekers op af komen.

Wat maakt de OZO feesten zo speciaal?
Iedere maand opnieuw staat OZO garant voor een goed georganiseerd dansfeest. Bezoekers noemen de veilige en ontspannen sfeer, de goede geluidskwaliteit, de droge dansvloeren, de prettige bediening door het personeel en last but zeker niet least iedere maand weer een goede line up van dj’s die met plezier achter de dj-booth staan als pluspunten van OZO.
Je kunt er in je eentje terecht voor een heerlijk avondje uit, maar zeker ook grotere groepen vinden gemakkelijk hun weg. Ondanks de grote aantallen bezoekers heeft OZO altijd haar intimiteit behouden en is het verre van massaal. Op de tafels staan altijd een chippie en een nootje klaar…!

De muziek op OZO
Op de OZO feesten kan in 2 danszalen gedanst worden. OZO moderne muziek in de bovenzaal. Hierbij moet je denken aan House Classics, Dance, Oldskool en disco House, melodieuze vocal hits en Top 40 hitjes van tegenwoordig. En er is OZO mix muziek in de benedenzaal. Het is muziek die terug gaat in de tijd. Terug naar de hits die we allemaal nog kennen uit de jaren ’80, ’90 en ’00: Disco, Soul, Salsa, R&B, Nederpop, Guilty Pleasures etc. etc. Een mooie mix dus!

Prijzen (verkoop aan de deur):
Van 21:00 tot 22:00 uur: € 10,-   
Na 22:00 uur tot 01.00 uur: € 13,-  

Kijk op de website van OZO of facebookpagina voor meer informatie.

 

* Deze voorstelling is te gast bij de Lindenberg en wordt vertoond op basis van zaalhuur.

Blijf op de hoogte!

Lees maandelijks over de leukste activiteiten bij de Lindenberg in onze nieuwsbrief.