Patrick Nederkoorn & Sjoerd Groeskamp

Overvloed

woensdag
28 feb

aanvang om 20:30

Steigerzaal

Cabaret

Tickets  kopen
« vorige

Over deze voorstelling

Cabaretier en fysisch oceanograaf doen “geslaagd experiment” (Theaterkrant).

In een tijd van alarmerende klimaatrapporten bundelen fysisch oceanograaf Sjoerd Groeskamp en cabaretier Patrick Nederkoorn hun krachten. In het humoristische Overvloed gooien ze cabaret, klimaat en wetenschap in de blender en heten ze je welkom in het jaar 2100. Hoe is het de wereld vergaan? Is de laatste ijsbeer al verdronken of hebben we de opwarming gestopt? “Urgente voorstelling van een plezierig, interessant, complementair duo.” (Theaterkrant)

regie: Titus Tiel Groenestege | tekst & spel: Patrick Nederkoorn en Sjoerd Groeskamp

www.sjoerdgroeskamp.com | www.patricknederkoorn.nl

Podcast

Na de voorstelling wordt er een podcast opgenomen waarin Patrick en Sjoerd in gesprek gaan met een prominente gast over de vraag: hoe ziet de wereld er in 2100 uit?

Kortingen

Voor studenten, CJP-pashouders, cursisten en 65+'ers zijn er kortingen op voorstellingen. Met de Meedoenregeling van de gemeente Nijmegen kan je gratis naar voorstellingen. Lees meer

Assistentie bij je bezoek

Heb jij behoefte aan assistentie? Bijvoorbeeld omdat je een fysieke uitdaging hebt, in de zaal graag dicht bij de deur wil zitten of graag naar de zaal begeleid wordt? Stuur dan een mailtje met je hulpvraag naar c.geurts@delindenberg.com. Meer informatie over toegankelijkheid.

Normaal € 21,00 / CJP € 19,50 / 65+ € 19,50 / Student € 19,50 / Cursist € 19,00

Patrick Nederkoorn & Sjoerd Groeskamp - Overvloed
Vanaf € 19,-
Tickets  kopen

De afdeling cursussen is tijdelijk telefonisch bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 13:00 tot 16:00 uur.