Paul Haenen

Haenen brengt Vreugde

donderdag
06 mei

aanvang om 20:00

Steigerzaal

Cabaret

Tickets  kopen
« vorige

Over deze voorstelling

Geniet van een eigenzinnige en vrolijke cabaretvoorstelling vol humor, ernst en inzicht.

De mooie kanten van het leven vieren, altijd weer lichtpuntjes zien; dat is de instelling van Paul Haenen. In de optimistische cabaretvoorstelling Haenen brengt Vreugde leer je Haenen zelf beter kennen en geniet je van zijn vaak scherpe kijk op actuele gebeurtenissen. Het wordt een avond vol humor, ernst en inzicht, met ook wat ruimte voor Margreet Dolman, dominee Gremdaat en zelfs Bert. “Na afloop is de wereld niet veranderd, maar het gemoed behoorlijk opgefleurd.” (de Volkskrant ★★★★)

Het is moeilijk om Haenen in een vakje te stoppen. Is het cabaret? Niet echt want zijn uitgangspunt is het verhaal en niet de humor. Is het journalistiek theater? Ook niet want hoewel hij via de kranten de actualiteit behandelt en soms vragen aan het publiek stelt is het daar te fantasievol voor. Is het elke avond hetzelfde? Nee, Haenen vindt het leuk om het elke avond nét weer iets anders te doen. Feit is wel dat je hoe dan ook vrolijker de zaal verlaat dan je hem bent ingegaan!

www.bettyasfalt.nl

Bekijk in het filmpje hieronder alle coronamaatregelen die we hebben genomen rondom voorstellingsbezoek. 

>>> Veelgestelde vragen over onze coronamaatregelen

Normaal € 20,00 / CJP € 18,50 / 65+ € 18,50 / Student € 18,50 / Cursist € 18,00

Vanwege de verlenging van de lockdown zijn de nieuwe startdata van de cursussen nog onzeker. Houd onze website in de gaten.