Peuterpret

met Tessa Zoutendijk (1,5 tot 4 jaar)

Omschrijving

Ben jij al met je kindje bij Peuterpret geweest? In deze vrolijke serie kunnen de allerkleinsten op een interactieve manier kennis maken met muziek en dans. Lekker meedoen maar ook luisteren en kijken. Het ene kind blijft op schoot en het andere wil een plaatsje in de spotlight: het kan allemaal.

Tessa Zoutendijk, docente op de Lindenberg en violiste, kiest per keer een gast uit waarmee ze de kinderen op een ontdekkingsreis neemt. Een intense beleving van 40 minuutjes waarbij disciplines elkaar ontmoeten. Het is geen voorstelling maar ook geen workshop. Tja, wat is het dan wel? Ga op deze wonderlijke reis met Tessa en haar viool en er ontstaan al spelenderwijs bijzondere ontmoetingen en grappige toevalligheden.

Vier keer hetzelfde recept, vier keer een andere smaak!

Met vandaag tekenaar Gerard de Bruyne te gast, bekend van onder andere Het Kleurfeest, Sesamstraat en Artez:https://www.linkedin.com/in/gerard-de-bruyne-9675b41a/
Gerard zal een gezamenlijk, enorm getekend kunstwerk maken met de kinderen luisterend naar en geinspireerd op de muziek van Tessa.

De entree bedraagt € 7,50 per persoon.

Details

  • zondag 21 januari
  • 10:00 uur
  • Jeugd
  • Marikenzaal
Terug naar overzicht

Prijzen

CJP
€ 7,50
Cursist
€ 7,50
Jeugd
€ 7,50
Pas 65+
€ 7,50
Normaal
€ 7,50
Deze voorstelling is uitverkocht!
In mijn agenda plaatsen
Google agenda | ICalendar