Piepschuim

Grote Woorden - korte metten

zaterdag
06 apr

aanvang om 20:30

Steigerzaal

Cabaret

Tickets kopen
« vorige

Over deze voorstelling

Energieke show op het snijvlak van muziek, cabaret en theater.

Piepschuim heeft een naam opgebouwd met energieke en goed ontvangen shows op het snijvlak van muziek, cabaret en theater. In hun nieuweling gaan de mannen helemaal los en ze gebruiken daarbij ‘Grote Woorden’. Zo noemen zij dit bij voorbaat hun allerbeste programma: NOOIT was een voorstelling zo veelzeggend en ongelooflijk maatschappelijk relevant. NOOIT heeft een programma zó veel stof doen opwaaien en ongeloof gegenereerd. Op unieke wijze worden alle theaterdisciplines gecombineerd tot een verbluffend geheel, dat iedereen moet zien. Het zijn ‘Grote Woorden’, maar daar maken de getalenteerde multi-instrumentalisten graag zelf korte metten mee.

muziek, teksten, zang, gitaren en toetsen: Cor Burger | spel, sax, klarinet, bas en percussie: Robbert Koekoek | regieadvies: Karel de Rooij | tekstadvies: Hans Sibbel

Trouw *** over hun vorige programma ‘Zo Doen We Dat Hier’
“Liedjes die muzikaal zeer variëren en vaak mooi van taal zijn.”

Theaterkrant *** over hun vorige programma ‘Zo Doen We Dat Hier’
“Hoog tempo, creatieve vondsten.”

Last minute prijs voor studenten is € 10,-.
Wanneer deze voorstelling niet is uitverkocht, dan kun je bij de kassa een last minute kaartje kopen voor € 10,-. De last minute prijs gaat in vanaf een half uur voor aanvang van de voorstelling. Kaarten kopen kan alleen aan de kassa, op vertoon van je collegekaart. Lees meer over onze studentenkortingen.

Normaal € 18,50

Pas 65+ € 17,00 / CJP € 17,00 / Student € 17,00 / Cursist € 16,50 / Korting Actiecode € 13,50 / LUX Podiumpas € 16,50