Piepschuim

Zo doen we dat hier - dernière

Omschrijving

“Goede mix van muziek, scherpe teksten en beeldende sketches.” (Cabaret.nl)

Je kent Piepschuim wellicht van een van hun succesvolle theaterprogramma’s, of je zag het trio bezig op festivals als Mundial, De Beschaving, De Boulevard of Oerol. Met ‘Zo doen we dat hier’ brengt de groep een energiek en goed ontvangen show op het snijvlak van muziek, cabaret en theater. Rode draad: hoe vang je de Nederlandse geest? Wat voor land zijn we eigenlijk geworden? Vragen waar Piepschuim ook geen pasklaar antwoord op heeft. Theaterveteraan Karel de Rooij keek met de mannen mee en zette de humor op scherp. “Wat begint als een lofzang op Nederland en daarmee zo gebruikt kan worden in een willekeurige verkiezingscampagne, wordt langzaam omgedraaid.” (Trouw ***)

In de pers:
Trouw ***:
“Het openingslied laat meteen de twee pijlers horen waarop de voorstelling is gebaseerd: gezelligheid en de omkering naar ongemakkelijkheid. Wat begint als een lofzang op Nederland en daarmee zo gebruikt kan worden in een willekeurige verkiezingscampagne, wordt langzaam omgedraaid.”

Cabaret.nl ***:
“Een goede mix van muziek, scherpe teksten en beeldende sketches, die in combinatie vaak bijzonder grappig zijn.”

script en liedteksten: Cor Burger | muziek: Piepschuim | spel: Cor Burger en Robbert Koekoek | regieadvies: Karel de Rooij | decor en lichtontwerp: Tina Meijers

Last minute prijs voor studenten is € 10,-.
Wanneer deze voorstelling niet is uitverkocht, dan kun je bij de kassa een last minute kaartje kopen voor € 10,-. De last minute prijs gaat in vanaf een half uur voor aanvang van de voorstelling. Kaarten kopen kan alleen aan de kassa, op vertoon van je collegekaart. Lees meer over onze studentenkortingen.

Details

Terug naar overzicht

Prijzen

Cursist
€ 15,50
Ticket & Dagschotel
€ 31,00
Student
€ 16,00
Pas 65+
€ 16,00
Normaal
€ 17,50
CJP
€ 16,00
LUX Podiumpas
€ 15,50
De getoonde prijs is exclusief € 1,50 transactiekosten per bestelling.
In mijn agenda plaatsen
Google agenda | ICalendar