Pieter Derks

Uit het niets (try-out)

vrijdag
10 dec

aanvang om 20:00

Lindenbergzaal

Cabaret

Uitverkocht
« vorige

Over deze voorstelling

De opvolger van het bejubelde Voor wat het waard is

In zijn vorige voorstelling wist Pieter Derks het publiek met zijn persoonlijke rode draad te ontroeren, maar ook met scherp engagement bij de les te houden. Niet voor niets werd deze voorstelling genomineerd voor de Poelifinario.

In zijn nieuwe voorstelling Uit het niets stelt hij opnieuw verrassend simpele vragen. Omdat je in ingewikkelde tijden de dingen niet moeilijker moet maken dan ze zijn. Pieter heeft zin om weer los te gaan, met verhalen, grappen, muziek - en wie weet wat er allemaal nog meer tevoorschijn komt.

www.pieterderks.nl

De pers over zijn vorige cabaretvoorstelling Voor wat het waard is:

NRC Handelsblad ★★★★★:
'Een flonkerende en steengoede voorstelling, de beste die Derks tot nu maakte.'

Algemeen Dagblad ★★★★★:
'Een machtig mooie avond.'

De Telegraaf ★★★★:
'Scherp engagement wordt afgewisseld met luchtigere onderwerpen.'

Let op! Toegang met een coronatoegangsbewijs

Je bent welkom bij deze voorstelling op vertoon van een entreekaartje én een coronatoegangsbewijs die je toont met de CoronaCheck-app. Kijk voor meer informatie op onze coronapagina of bekijk onderstaand filmpje.  

 

Last-minute prijs voor studenten is € 10,-
Wanneer deze voorstelling niet is uitverkocht, kun je bij de kassa een last-minute kaartje kopen voor € 10,-. De last minute prijs gaat in vanaf 15.00 uur ’s middags op de dag van de voorstelling. Kaarten kopen kan alleen aan de kassa, op vertoon van je collegekaart en er is een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Bekijk de openingstijden van de kassa of lees meer over onze studentenkortingen.       

Uitverkocht

Normaal € 23,00 / CJP € 21,50 / 65+ € 21,50 / Student € 21,50 / Cursist € 21,00