Pieter Verelst

Ten Aarzel

zaterdag
25 nov

aanvang om 20:30

Steigerzaal

Cabaret

Tickets  kopen
« vorige

Over deze voorstelling

“Briljant absurdisme”, schreef De Standaard over de stijl van Pieter Verelst. Vele zuiderburen rekenen de cabaretier dan ook tot het beste wat cabaretland Vlaanderen de laatste jaren voortbracht.

Net als in zijn vorige voorstellingen Mijn broer & ik en Amai, viert in Ten Aarzel het absurdisme hoogtij. Wees welkom in een hoofd vol wonderlijke spinsels, die leiden tot knotsgekke sketches en ontroerende bespiegelingen. “Verelst zoekt het ongemak op. Zijn acteerspel blijft voortdurend spannend en onvoorspelbaar”, schreef de Volkskrant over Amai. Aarzel dus niet om een kaartje te kopen.

www.pieterverelst.be

Recensies

Het Nieuwblad:
“Verelst trekt alle komische en muzikale registers open.”

De Standaard:
“Pieter Verelst zuigt je onherroepelijk mee in zijn krankzinnige wereld."

Kortingen

Voor studenten, CJP-pashouders, cursisten en 65+'ers zijn er kortingen op voorstellingen. Met de Meedoenregeling van de gemeente Nijmegen kan je gratis naar voorstellingen. Lees meer

Assistentie bij je bezoek 

Heb jij behoefte aan assistentie? Bijvoorbeeld omdat je een fysieke uitdaging hebt, in de zaal graag dicht bij de deur wil zitten of graag naar de zaal begeleid wordt? Stuur dan een mailtje met je hulpvraag naar c.geurts@delindenberg.comMeer informatie over toegankelijkheid.

Normaal € 19,50 / CJP € 18,00 / 65+ € 18,00 / Student € 18,00 / Cursist € 17,50

Pieter Verelst - Ten Aarzel
Vanaf € 17,50
Tickets  kopen

De afdeling cursussen is tijdelijk telefonisch bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 13:00 tot 16:00 uur.