PNTheater

Gustav en de Vliegfiets (8+)

zondag
17 mrt

aanvang om 15:00

Steigerzaal

Jeugd

Tickets  kopen
« vorige

Over deze voorstelling

Gustav en de Vliegfiets is een voorstelling vol zelfgebouwde instrumenten over het najagen van dromen, het bevragen van de wereld, uitvinden en Vliegfietsen.

Jan is op fietsvakantie met zijn ouders. Steeds heuvel op en heuvel af tot ze stranden op een camping in Zuid-Duitsland vanwege de regen. In een verkenningstocht in de omgeving leert hij Gustav kennen. Een uitvinder die vreemde instrumenten bouwt. Jan wordt nieuwsgierig en ontdekt dat Gustav een grote droom heeft: een vliegfiets bouwen. Hij wil als een vogel van heuvel naar heuvel vliegen. Maar Gustav is oud. Lukt het met Jans hulp zijn droom in vervulling te laten gaan?

Gustav en de Vliegfiets is geïnspireerd op het werk en leven van de Duitse uitvinder Gustav Mesmer.

regie Silas Neumann | tekst: Joeso Peters en Silas Neumann | spel & muziek: Joeso Peters

Kortingen

Voor studenten, CJP-pashouders, cursisten en 65+'ers zijn er kortingen op voorstellingen. Met de Meedoenregeling van de gemeente Nijmegen kan je gratis naar voorstellingen. Lees meer

Assistentie bij je bezoek

Heb jij behoefte aan assistentie? Bijvoorbeeld omdat je een fysieke uitdaging hebt, in de zaal graag dicht bij de deur wil zitten of graag naar de zaal begeleid wordt? Stuur dan een mailtje met je hulpvraag naar c.geurts@delindenberg.com. Meer informatie over toegankelijkheid.

Normaal € 15,00 / CJP € 13,50 / 65+ € 13,50 / Jeugd (t/m 12 jaar) € 9,00 / Cursist € 13,00 / St. Leergeld € 0,00

PNTheater - Gustav en de Vliegfiets (8+)
€ 0,-
Tickets  kopen