Podium aan de Waal

Mr Jones - Fred, the Amazing Stuntpig

zondag
21 aug

aanvang om 16:00

Podium aan de Waal

Toneel en muziektheater

« vorige

Over deze voorstelling

Mr. Jones en Fred, het wonderbaarlijke stuntvarken, is een neurotische komedie vol levensgevaarlijke circusstunts.

lees meer

Nadat hij zijn hele jeugd gekeken had naar de circussen die door zijn geboortestad trokken, besloot meneer Jones op een dag om zijn eigen circus te beginnen. Zo had hij de ambitie om tijgers te temmen, driedubbele salto’s te maken én vuur te eten. Maar alleen is ook maar alleen en dus vond hij zijn circuspartner in een varken genaamd Fred. Samen voeren ze levensgevaarlijke circusstunts uit.

Recensies

De Limburger:
“Een tegendraadse figuur, bezig met het verleggen van grenzen. Keer op keer zet hij het publiek op het verkeerde been. Zijn parodie op de dierentemmer is ronduit schitterend. (…) hij hééft het: gekte en een dosis boosaardigheid. Het gestoorde zoontje van Tommy Cooper wil ik hem noemen, als u begrijpt wat ik bedoel.”

Dagblad van het Noorden:
“Een superkomische entertainer, die alles parodieert dat onder variété, circus en magie valt te rangschikken. (…) Als solist is hij onweerstaanbaar gek. Een vondst.”

Podium aan de Waal

Dit programma is onderdeel van Podium aan de Waal. Lees meer over Podium aan de Waal en bekijk het volledige programma op deze pagina.

De optredens zijn in de buitenlucht; het programma kan afwijken qua tijden of worden geannuleerd bij regen.

Normaal € 0,00

Podium aan de Waal - Mr Jones - Fred, the Amazing Stuntpig
€ 0,-