Podium aan de Waal

Joshua Monten Dance Company – Linearity

zondag
02 jun

aanvang om 14:00

Podium aan de Waal

Dans

« vorige

Over deze voorstelling

Twee dansers brengen in een wervelende symmetrische dans, rechte lijnen aan in een omgeving die alles behalve recht is. Hoe rechtlijnig willen we eigenlijk zijn? 

Uitgerust met rollen felle plakband hervormen twee ambitieuze en energieke dansers hun omgeving door rechte lijnen te creëren op ongebruikelijke plekken. Dit doen ze met een verrassende mix van dancehall*, parkour** en ritmische gymnastiek. Zo ontstaan beetje bij beetje herkenbare vormen op de grond én in de lucht. 

* Jamaicaanse muziekstijl die ook bekend is onder de naam raggamuffin. Het wordt vaak als een subgenre van reggae gezien.

** Het overwinnen van hindernissen op een zo vloeiend en snel mogelijke manier.

Praktische informatie

Deze show vindt plaats om 14.00 uur en 16.00 uur. De optredens van Podium aan de Waal zijn in de buitenlucht. Het programma kan afwijken qua tijden of kan worden geannuleerd bij regen. 

Podium aan de Waal

In mei en juni wordt er iedere zondagmiddag een gratis podiumprogramma georganiseerd op de Waalkade. Podium aan de Waal is een initiatief van de Lindenberg en De Schoenfabriek in opdracht van de Gemeente Nijmegen. Klik hier voor het volledige programma.

Normaal € 0,00

Podium aan de Waal - Joshua Monten Dance Company – Linearity
€ 0,-

Inschrijven en kaartverkoop seizoen 2024-2025

Op ma. 27 mei start de kaartverkoop voor het nieuwe theaterseizoen (sep. '24 - mei '25) en op wo. 29 mei starten de cursusinschrijvingen voor de cursussen die starten in september.