PRUTSWERK met Eva Eikhout

Live opname podcast

donderdag
13 apr

aanvang om 20:00

Karolingenzaal

Lezing

Tickets  kopen
« vorige

Over deze voorstelling

KAARTVERKOOP START MAANDAG 20 MAART OM 20.00 UUR

Tijdens deze live opname van PRUTSWERK. de podcast. is spreker Eva Eikhout te gast. Eva is bekend als presentator bij BNN-VARA en weet met haar werk maatschappelijke kwesties op een humoristische manier aan het licht te brengen. Ze inspireert door te vertellen over de hindernissen die zij doorstaat wegens haar lichamelijke beperking in combinatie met rake zelfspot. Tijdens deze avond gaan hosts Lianne de Haan en Emma de Blok in gesprek met Eva over haar prutswerk. Tijdens deze avond mag je in de intieme Karolingenzaal ook al je vragen aan Eva stellen.

lees meer

Over PRUTSWERK.

PRUTSWERK heeft als missie om het taboe dat rust op mislukkingen te doorbreken door faalverhalen op een verrassende en creatieve manier te communiceren en wil falen en mislukkingen op deze manier bespreekbaar maken. PRUTSWERK. is een samenwerking tussen Ieder Talent Telt, Radboud Universiteit, Hogeschool Arnhem en Nijmegen, ROC Nijmegen, de Gemeente Nijmegen, De Lindenberg, Go Short, Dekker van de Vegt en Bibliotheek Gelderland Zuid. Dit project wordt mede gefinancierd door middel van de SPUK Impuls Jongerencultuur.

PRUTSWERK.

Naast deze vertelavond zie je PRUTSWERK ook bij:
- 11 april: Radboud Reflects: Falen en weer opstaan
- 15 april: Workshop: stand up comedy i.h.k.v. Prutswerk​​​​​​​
- 20 april: PRUTSWERK. de biecht. Vertelavond.
- 4 t/m 26 april: PRUTSWERK. het museum. Een interactieve expositie.

Assistentie bij je bezoek 

Heb jij behoefte aan assistentie? Bijvoorbeeld omdat je een fysieke uitdaging hebt, in de zaal graag dicht bij de deur wil zitten of graag naar de zaal begeleid wordt? Stuur dan een mailtje met je hulpvraag naar c.geurts@delindenberg.comMeer informatie over toegankelijkheid

Normaal € 3,00

PRUTSWERK met Eva Eikhout - Live opname podcast
Vanaf € 3,-
Tickets  kopen

Onze afdeling Cursusadministratie is tijdelijk niet telefonisch bereikbaar op vrijdag. De afdeling is maandag t/m donderdag van 10.00 tot 16.00 uur bereikbaar op 024 - 327 39 22.