Remy Evers

Gewoon Remy

donderdag
23 mrt

aanvang om 20:30

Steigerzaal

Cabaret

Tickets  kopen
« vorige

Over deze voorstelling

Remy Evers - winnaar van de juryprijs op Cameretten 2019 - doet in zijn voorstelling Gewoon Remy de ultieme poging om iets van het leven te maken.

lees meer

Zijn ouders zeiden altijd dat hij een bijzonder kind was. En niet alleen zij zeiden dat, maar ook andere ouders, kinderen, leerkrachten en zorginstellingen. Remy barst dus van de energie en staat te popelen om de wereld te ontdekken, maar om zijn overleden vader te eren moet hij eerst nog even Prins Carnaval worden. Gewoon Remy is een absurdistische en beeldende reis door het brein van een jongen die twijfelt of hij volwassen wil worden.

regie: Minou Bosua

www.remyevers.nl

Recensies

Dagblad van het Noorden:
“Hij is een act op zich. (…) Wat hij aanricht is komisch, met een treffende, weemoedige ondertoon.”

Theaterkrant:
“Soepele acteur met een goed gevoel voor timing. (…) Zijn voorstelling is beeldend, absurdistisch en energiek en komt zeer goed tot zijn recht in een grote zaal.”

Het Parool:
“Evers is een prettig mysterieuze figuur die veel meer zegt dan hij vertelt.”

Juryrapport Cameretten 2019:
“Zijn associatieve voorstelling vol fantasie is én absurd én beeldend én verhalend. (…) De opbouw van zijn programma lijkt nonchalant, maar zit heel slim in elkaar. (…) Ontroering en humor vechten om voorrang, hij grossiert in bijzondere beelden, wat aan het eind leidt tot een prachtig hoogtepunt.”

Nieuwe maker

Deze voorstelling valt onder onze 'Nieuwe makers'. Wil je kennis maken met andere nieuwe makers? Kijk dan op onze Nieuwe makers-pagina.

Kortingen

Voor studenten geldt een last-minute prijs van € 10,- per kaartje. Lees meer over deze en andere kortingen.

Normaal € 18,00 / CJP € 16,50 / 65+ € 16,50 / Student € 16,50 / Cursist € 16,00

Remy Evers - Gewoon Remy
Vanaf € 16,-
Tickets  kopen