Rikkert van Huisstede

Boys Won't Be Boys (Nieuwe cast!)

zaterdag
06 apr

aanvang om 20:00

Lindenbergzaal

Theater

Tickets  kopen
« vorige

Over deze voorstelling

Een theatrale happening met echte mensen.

Boys Won't Be Boys geeft persoonlijke en eerlijke verhalen over mannelijkheid een podium, en is een wervelende vrijplaats voor een diverse groep spelers met talent om mens te zijn.

We verschillen, nou en? Niemand past precies in het hokje man, en precies dat willen wij vieren. Door al die verschillende verhalen met elkaar te delen doorbreken we vooroordelen en stereotypen en komen we dichter bij elkaar. Boys Won't Be Boys is een vrolijke aanklacht en ode aan het begrip man.

lees meer

De met killerheels gewapende initiatiefnemer Rikkert van Huisstede presenteert een kleurrijke parade van spelers die vertellen, zingen, rappen, grappen, dansen, kortom: we trekken deze avond alles uit de kast. En hokjes? Die zijn er om je in om te kleden tot wie je echt bent.

Het concept groeide uit tot een groot maatschappelijk theaterproject waar inmiddels meer dan 100 spelers en vele jongeren de ruimte krijgen om zich in vrijheid uit te spreken als mens en theatermaker. 

Kan je niet wachten? Bel Allard voor een voorproefje van deze voorstelling: 0642280481.

Recensies

Trouw :
"Met steeds nieuwe vertellers vernieuwt de voorstelling zich ook, en daardoor verschilt de theatrale kracht steeds, maar de ontroering is er niet minder om."

Algemeen Dagblad:
Een ode aan de kwetsbaarheid van mannen.“

Parool:
“Van Huisstede is een innemende performer, en durft zijn persoonlijke urgentie aan een breed maatschappelijke engagement te verknopen”

Theaterkrant:
“Met zijn collage/maatschappelijke beweging/happening/theatervoorstelling heeft Rikkert een krachtig middel in handen om mensen bij elkaar te brengen.”

Programma voor de Stad

Deze voorstelling is onderdeel van Programma voor de Stad, waarin we samen met de Stadsschouwburg en LUX bijzondere voorstellingen programmeren, die een plek verdienen in de stad. Wil je meer weten over Programma voor de Stad? Kijk dan op onze Programma voor de Stad-pagina.

Kortingen

Voor studenten, CJP-pashouders, cursisten en 65+'ers zijn er kortingen op voorstellingen. Met de Meedoenregeling van de gemeente Nijmegen kan je gratis naar voorstellingen. Lees meer

Assistentie bij je bezoek

Heb jij behoefte aan assistentie? Bijvoorbeeld omdat je een fysieke uitdaging hebt, in de zaal graag dicht bij de deur wil zitten of graag naar de zaal begeleid wordt? Stuur dan een mailtje met je hulpvraag naar c.geurts@delindenberg.comMeer informatie over toegankelijkheid

Normaal € 19,50 / CJP € 18,00 / 65+ € 18,00 / Student € 18,00 / Cursist € 17,50

Rikkert van Huisstede - Boys Won't Be Boys (Nieuwe cast!)
Vanaf € 17,50
Tickets  kopen