Ronald Snijders

Een avond met mij

vrijdag
10 nov

aanvang om 20:30

Steigerzaal

Cabaret

Tickets  kopen
« vorige

Over deze voorstelling

Ronald Snijders is alweer toe aan zijn vijfde cabaretshow in ruim tien jaar. In Een avond met mij gaat hij terug naar hoe alles begon: met de mensheid, met de taal, met zijn aankomst bij het theater.

Swingende verhandelingen, indrukwekkende versprekingen, kortstondige liedjes, normale humor, nieuwe pincodes en natuurlijk een exclusief interview met de allereerste mens op aarde: welkom in het gekantelde universum van Ronald Snijders, waarin je “van het ene verkeerde been op het andere gezet wordt”, aldus Theaterkrant over dit programma.

www.normalemensen.nl

Recensies

Theaterkrant:
“Hij belooft niets nieuws of verrassends te doen, maar zijn publiek precies te geven waarvoor het gekomen is. In het geval van Snijders betekent dat van het ene verkeerde been op het andere gezet worden.”

Trouw:
“Voor je het weet zit je midden in zijn gekantelde universum” (…) “Briljant is zijn variatie op het gedicht Oote oote oote Boe uit 1951”, waarbij hij de soundcheck van een drumstel nadoet. Een hilarisch atonaal klankspel waar meester-dichter Jan Hanlo van had genoten.”

Kortingen

Voor studenten, CJP-pashouders, cursisten en 65+'ers zijn er kortingen op voorstellingen. Met de Meedoenregeling van de gemeente Nijmegen kan je gratis naar voorstellingen. Lees meer

Assistentie bij je bezoek

Heb jij behoefte aan assistentie? Bijvoorbeeld omdat je een fysieke uitdaging hebt, in de zaal graag dicht bij de deur wil zitten of graag naar de zaal begeleid wordt? Stuur dan een mailtje met je hulpvraag naar c.geurts@delindenberg.com. Meer informatie over toegankelijkheid.

Normaal € 21,00 / CJP € 19,50 / 65+ € 19,50 / Student € 19,50 / Cursist € 19,00

Ronald Snijders - Een avond met mij
Vanaf € 19,-
Tickets  kopen

De afdeling cursussen is tijdelijk telefonisch bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 13:00 tot 16:00 uur.