Ronald Snijders

Groot Succes 2

donderdag
28 mrt

aanvang om 20:30

Steigerzaal

Cabaret

Tickets kopen
« vorige

Over deze voorstelling

Taalgrappen, gedachtekronkels en maffe liedjes.

Nederland staat aan de vooravond van het nieuwe programma van Ronald Snijders: ‘Groot Succes 2’, de opvolger van – u raadt het al – ‘Groot Succes’, dat tot op heden de theaters niet haalde.

Ook nu zal de absurdist zijn publiek verbluffen met taalgrappen, nieuwe woorden, dwaze liedjes en niet te plaatsen gedachtekronkels. Voor zijn vorige voorstelling ‘Welke Show’ ontving Snijders een nominatie voor de Poelifinario, de belangrijkste cabaretprijs van Nederland. En dan schreef hij ook nog bestsellers als ‘De Schrikkelkalender 2016’ en ‘De Alfabetweter, 1000 nieuwe woorden die het niet gaan redden’.

Theaterparadijs over zijn huidige programma 'Groot Succes 2'
"Ronald Snijders krankzinnig grappig." "En aan de spierpijn in mijn buik en kaken weet ik één ding zeker, ik heb mij kapot gelachen."

Theaterkrant over zijn huidige programma 'Groot Succes 2'
"'Grote Ronald is Briljant' 'Hij treitert het publiek op buitengewoon geestige wijze'. (...) 'Het weggeven van enkele grapjes in een recensie maakt in het geval van Snijders niet veel uit, want in vrijwel elke zin die uit zijn mond komt zit er wel een'."

de Volkskrant **** over zijn vorige programma ‘Welke Show’
“Een groot feest van absurditeiten, woordgrappen, slapstick en maffe liedjes. Hij slaagt erin vrijwel geen enkele zin logisch op de vorige te laten aansluiten. Het enige logische is de slappe lach die al deze onzin losmaakt bij de toeschouwer.”

Scènes **** over zijn vorige programma ‘Welke Show’
“Ronald Snijders laat zien dat hij een uiterst getalenteerd en veelzijdig kunstenaar is.”

Theaterkrant **** over zijn vorige programma ‘Welke Show’
“Snijders jast er de ene na de andere vervreemdende logica en krankzinnige inval doorheen. (…) Een kruising van taaluitvinder, moppentapper, verstrooide professor, Toon Hermans en een doorgedraaide 3D-print van Herman Finkers.”

8Weekly **** over zijn vorige programma ‘Welke Show’
“Met een spervuur aan taalgrappen windt hij met gemak het publiek om zijn vinger.”

Last minute prijs voor studenten is € 10,-.
Wanneer deze voorstelling niet is uitverkocht, dan kun je bij de kassa een last minute kaartje kopen voor € 10,-. De last minute prijs gaat in vanaf een half uur voor aanvang van de voorstelling. Kaarten kopen kan alleen aan de kassa, op vertoon van je collegekaart. Lees meer over onze studentenkortingen.

Normaal € 19,50

Pas 65+ € 18,00 / CJP € 18,00 / Student € 18,00 / Cursist € 17,50 / LUX Podiumpas € 17,50