Rosa da Silva

A vida rosa

zaterdag
03 feb

aanvang om 20:30

Steigerzaal

Cabaret / Muziek

Tickets  kopen
« vorige

Over deze voorstelling

Rosa da Silva brengt met La vida rosa een persoonlijke en muzikale voorstelling vol humor, brazilectro en prachtige luisterliedjes. Natuurlijk gewapend met “Die stem!” (de Volkskrant)

Rosa da Silva won in 2019 de jury- en publieksprijs op het Amsterdams Kleinkunst Festival en werd in 2021 genomineerd voor de Annie M.G. Schmidtprijs. Met hoofdrollen in het theaterstuk ANNE en de musical De Tweeling bewees ze al in het theater thuis te horen.

In A vida rosa maakt ze je deelgenoot van de zoektocht naar haar identiteit. Is het allemaal wel zo rooskleurig geworden als ze verwachtte? Natuurlijk passeren alle (goedbedoelde) adviezen van (niet) inspirerende mensen om haar heen de revue en als het een beetje meezit wordt er een nieuwe Rosa geboren.

regie: Laurens Krispijn de Boer | tekst: Tim Teunissen en Rosa da Silva | muziek: Sergio Escoda | techniek: Rosan van Hoeve

www.rosadasilva.nl

Kortingen

Voor studenten, CJP-pashouders, cursisten en 65+'ers zijn er kortingen op voorstellingen. Met de Meedoenregeling van de gemeente Nijmegen kan je gratis naar voorstellingen. Lees meer

Assistentie bij je bezoek

Heb jij behoefte aan assistentie? Bijvoorbeeld omdat je een fysieke uitdaging hebt, in de zaal graag dicht bij de deur wil zitten of graag naar de zaal begeleid wordt? Stuur dan een mailtje met je hulpvraag naar c.geurts@delindenberg.com. Meer informatie over toegankelijkheid.

Normaal € 20,00 / CJP € 18,50 / 65+ € 18,50 / Student € 18,50 / Cursist € 18,00

Rosa da Silva - A vida rosa
Vanaf € 18,-
Tickets  kopen

De afdeling cursussen is tijdelijk telefonisch bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 13:00 tot 16:00 uur.