Rosa da Silva

Daar moet je heen

donderdag
17 dec

aanvang om 20:00

Steigerzaal

Cabaret

Tickets kopen
« vorige

Over deze voorstelling

LET OP: deze voorstelling vindt plaats in de Lindenbergzaal en dus niet in de Steigerzaal. 

Na hoofdrollen in ANNE  en De Tweeling stapt Rosa da Silva cabaretland in als “veelzijdig talent dat van het podium afspat”, na het afgetekend winnen van het Amsterdams Kleinkunst Festival.

Met haar eerste avondvullende cabaretvoorstelling neemt ze je mee naar 1995: toen ze als klein meisje meedeed aan de Mini Playbackshow, klonk er gelach om haar geboortedorp Klazienaveen. Toen wist ze: er moest afgerekend worden met haar Drentse en Portugese roots. Om een ster te kunnen worden, moet je je anders voordoen dan je bent.

Rosa zingt, speelt en ergert zich mateloos in Daar moet je heen. Met Portugees temperament en Drentse nuchterheid bezorgt ze ons plaatsvervangende schaamte en maakt de eeuwige clichématige strijd tussen stad en provincie akelig herkenbaar.

tekst: Rosa da Silva | regie: Titus Tiel Groenestege | muziek: Daniël Lohues, Rosa da Silva en Remko Wind

www.rosadasilva.nl    

Nieuwe maker

Rosa da Silva is een 'Nieuwe maker'. Wil je kennis maken met andere nieuwe makers? Kijk dan op onze Nieuwe makers-pagina

de Volkskrant:
“Met Portugees temperament en Drentse nuchterheid maakt zij de eeuwige strijd tussen stad en provincie akelig herkenbaar met “komische vertellingen en prachtige zang.”

Theaterkrant:
“De overstap van muziektheater naar kleinkunst lijkt een goede keuze. Hier is ze helemaal de baas van het podium.”

Lees hieronder de maatregelen die we hebben genomen rondom voorstellingsbezoek en veelgestelde vragen m.b.t. het coronavirus. 

>>> Lindenberg theaterprotocol
>>> Veelgestelde vragen over onze coronamaatregelen

Normaal € 18,00 / CJP € 16,50 / 65+ € 16,50 / Student € 16,50 / Cursist € 16,00

Het nieuwe najaarsprogramma voor seizoen 2020/2021 (t/m december) staat online onder de knop 'Agenda'! Maak je keuze uit de mooiste cabaret-, toneel-, stand-up- en kindervoorstellingen.