Roué Verveer

"Zo Goed Als Nieuw" (try-out)

woensdag
04 mrt

aanvang om 20:00

Lindenbergzaal

Cabaret

Tickets kopen
« vorige

Over deze voorstelling

Optimistisch, vrolijk, diepzinnig en hilarisch.

Roué Verveer is een cabaretier die nergens problemen in ziet, daar grappen over maakt en zo elke zaal plat speelt. Je gaat gegarandeerd met een goed gevoel naar huis. Niet voor niets behoort Verveer al jaren tot de grote jongens in cabaretland. Zo goed als nieuw, zijn negende avondvullende programma, wordt weer op-en-top Roué. Niks geen gekke dingen, gewoon zoals je hem gewend bent: optimistisch, vrolijk, diepzinnig en hilarisch. Koop je kaarten en zet je schrap voor een zo goed als nieuwe portie vlijmscherpe humor, slimme improvisaties, genadeloze zelfspot en hier en daar een kritische noot. Alvast warmdraaien? Beluister dan de eerdere shows van Roué op Spotify.

Voorprogramma Glodi Lugungu
Deze voorstelling bevat een voorprogramma verzorgd door een opkomend cabarettalent! Roué heeft deze cabaretier zelf uitgekozen en hoopt dat je dit leuke extraatje kunt waarderen. Degene die vanavond in het voorprogramma staat is: Glodi Lugungu. Glodi Lugungu won zowel de jury- als de publieksprijs op het Amsterdams Kleinkunst Festival 2018, werd door de Volkskrant verkozen als één van de top drie comedy-talenten van 2020 én is een vast lid van Comedytrain. Lees zijn interview met de Volkskrant

 

Last-minute prijs voor studenten is € 10,-.
Wanneer deze voorstelling niet is uitverkocht, kun je bij de kassa een last-minute kaartje kopen voor € 10,-. De last minute prijs gaat in vanaf 15.00 uur ’s middags op de dag van de voorstelling. Kaarten kopen kan alleen aan de kassa, op vertoon van je collegekaart en er is een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Bekijk de openingstijden van de kassa of lees meer over onze studentenkortingen.

Normaal € 20,00 / CJP € 18,50 / Pas 65+ € 18,50 / Student € 18,50 / Cursist € 18,00

Blijf op de hoogte!

Lees maandelijks over de leukste activiteiten bij de Lindenberg in onze nieuwsbrief.