Rundfunk

Wachstumsschmerzen

Omschrijving

Makers van populaire tv-komedie brengen absurde grappen naar theater.

Je komt huilend ter wereld, je sterft alleen en daartussenin is het allemaal niet veel beter. Opgroeien is een aaneenschakeling van eenzaamheid, onzekerheid, verdriet en het rusteloos verlangen naar meisjes van drie jaar ouder. Of drie jaar jonger. Of gewoon van drie jaar oud. Het maakt niet uit, je kreeg ze toch niet.

RUNDFUNK kennen we van de absurdistische, gelijknamige tv-komedie, die zich afspeelt op een fictieve middelbare school. Met ‘Wachstumsschmerzen’ verruilen bedenkers, schrijvers en hoofdrolspelers Tom van Kalmthout en Yannick van de Velde de tv-studio voor het theaterpodium. In een krankzinnige reeks snelle scènes, absurde grappen en slechte dans behandelt het duo het volwassen worden, omdat ze daar zelf ook nog lang niet klaar mee zijn.

regie: Peter van de Witte / met: Tom van Kalmthout en Yannick van de Velde

Last minute prijs voor studenten is € 10,-.
Wanneer deze voorstelling niet is uitverkocht, dan kun je bij de kassa een last minute kaartje kopen voor € 10,-. De last minute prijs gaat in vanaf een half uur voor aanvang van de voorstelling. Kaarten kopen kan alleen aan de kassa, op vertoon van je collegekaart. Lees meer over onze studentenkortingen.

Details

  • donderdag 25 januari
  • 20:00 uur
  • Cabaret
  • Lindenbergzaal
Terug naar overzicht

Prijzen

Student
€ 17,00
Normaal
€ 18,50
Cursist
€ 17,50
Korting PV Radboud
€ 13,50
Ticket & Dagschotel
€ 32,00
Pas 65+
€ 17,00
CJP
€ 17,00
Deze voorstelling is uitverkocht!
In mijn agenda plaatsen
Google agenda | ICalendar