Samir Fighil

FOMO (try-out)

zaterdag
25 feb

aanvang om 20:15

Karolingenzaal

Cabaret

Uitverkocht
« vorige

Over deze voorstelling

Samir Fighil, winnaar van de persoonlijkheidsprijs op Cameretten 2019, speelt zijn tweede avondvullende voorstelling: FOMO.

lees meer

Samir heeft het over ons intense verlangen om maar niets te missen (Fear Of Missing Out) en de maatschappelijke gevolgen daarvan. Want kun je er wel bij horen als je gewoon bent wie je bent? Of gaat het om de spullen die we hebben, de reizen die we maken, het afgetrainde lijf en de crypto’s in je portefeuille? Hoeveel mensen gaan er financieel en mentaal aan onderdoor omdat ze deze ratrace niet meer bij kunnen benen? Als adviseur binnen het sociaal domein zag Samir menig probleemgeval, mensen die uiteindelijk de handdoek in de ring gooiden. En hoe zit het met Samir zelf? Een voorstelling met inhoud en veel grappen.

www.samirfighil.com

Kortingen

Voor studenten geldt een last-minute prijs van € 10,- per kaartje. Lees meer over deze en andere kortingen.

Assistentie bij je bezoek 

Heb jij behoefte aan assistentie? Bijvoorbeeld omdat je een fysieke uitdaging hebt, in de zaal graag dicht bij de deur wil zitten of graag naar de zaal begeleid wordt? Stuur dan een mailtje met je hulpvraag naar c.geurts@delindenberg.comMeer informatie over toegankelijkheid.

Uitverkocht

Normaal € 17,50 / CJP € 16,00 / 65+ € 16,00 / Student € 16,00 / Cursist € 15,50

Samir Fighil - FOMO (try-out)
Vanaf € 15,50
Uitverkocht