Samir Fighil

Schwung

vrijdag
11 dec

aanvang om 20:00

Lindenbergzaal

Cabaret

Tickets kopen
« vorige

Over deze voorstelling

Dit betreft een ingehaalde voorstelling van de eerdere speeldatum op vrijdag 6 maart 2020 i.v.m. de getroffen maatregelen omtrent het coronavirus. De titel is gewijzigd van Feniks naar Schwung.

In zijn debuutvoorstelling Schwung geeft onze Nijmeegse Samir zich bloot op het toneel en doet dit met een lading originele typetjes en veel eigentijdse, herkenbare en ongenuanceerde humor.

Samir wil thuis de geordende superpapa en man zijn, op zijn werk de beste ambtenaar, bij zijn vrienden de politiek geëngageerde Marokkaan en op het podium de creatieve geest die hartjes in je latte kan toveren. Maar hoe lang kan je dat volhouden? Niet natuurlijk. Samir is zijn schwung kwijt. Of zit hij gewoon in een burn-out? Met scherpe observaties, herkenbare verhalen en originele typetjes geeft hij een inkijkje in de verschillende werelden waarin hij leeft en laat hij zich zonder er omheen te lullen van zijn kwetsbaarste kant zien.

Samir Fighil is al jaren de organisator van onze steevast uitverkochte East Side Comedy Club (voorheen East Side Comedy Night) en won in 2019 de persoonlijkheidsprijs bij Cameretten. ''Vanwege het gemak waarmee hij op het podium staat, zijn vanzelfsprekende uitstraling én zijn acteertalent waarmee hij geloofwaardige personages neerzet, is de persoonlijkheidsprijs gegaan naar Samir Fighil", aldus de jury van Cameretten. Schwung is zijn debuutvoorstelling. 

Lees hieronder de maatregelen die we hebben genomen rondom voorstellingsbezoek en veelgestelde vragen m.b.t. het coronavirus. 

>>> Lindenberg theaterprotocol
>>> Veelgestelde vragen over onze coronamaatregelen

Normaal € 16,50 / CJP € 15,00 / 65+ € 15,00 / Student € 15,00 / Cursist € 14,50

Het nieuwe najaarsprogramma voor seizoen 2020/2021 (t/m december) staat online onder de knop 'Voorstellingen'! Maak je keuze uit de mooiste cabaret-, toneel-, stand-up- en kindervoorstellingen.