Samir Fighil

FOMO

donderdag
29 feb

aanvang om 20:30

Steigerzaal

Cabaret

Tickets  kopen
« vorige

Over deze voorstelling

De Nijmeegse Samir Fighil, winnaar van de persoonlijkheidsprijs op Cameretten 2019 en initiator van de East Side Comedy Nights, speelt zijn tweede avondvullende voorstelling FOMO. Een voorstelling met inhoud én veel grappen.

Samir heeft het over ons intense verlangen om maar niets te missen (Fear Of Missing Out) en de maatschappelijke gevolgen daarvan. Want kun je er wel bij horen als je gewoon bent wie je bent? Of gaat het om de spullen die we hebben, de reizen die we maken, het afgetrainde lijf en de crypto’s in je portefeuille? Hoeveel mensen gaan er financieel en mentaal aan onderdoor omdat ze deze ratrace niet meer bij kunnen benen? Als adviseur binnen het sociaal domein zag Samir menig probleemgeval, mensen die uiteindelijk de handdoek in de ring gooiden. En hoe zit het met Samir zelf?

www.samirfighil.com

Kortingen

Voor studenten, CJP-pashouders, cursisten en 65+'ers zijn er kortingen op voorstellingen. Met de Meedoenregeling van de gemeente Nijmegen kan je gratis naar voorstellingen. Lees meer

Assistentie bij je bezoek

Heb jij behoefte aan assistentie? Bijvoorbeeld omdat je een fysieke uitdaging hebt, in de zaal graag dicht bij de deur wil zitten of graag naar de zaal begeleid wordt? Stuur dan een mailtje met je hulpvraag naar c.geurts@delindenberg.com. Meer informatie over toegankelijkheid.

Normaal € 19,00 / CJP € 17,50 / 65+ € 17,50 / Student € 17,50 / Cursist € 17,00

Samir Fighil - FOMO
Vanaf € 17,-
Tickets  kopen

De afdeling cursussen is tijdelijk telefonisch bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 13:00 tot 16:00 uur.