Sara Kroos

leesvoorstelling (try-out)

dinsdag
07 mei

aanvang om 20:30

Steigerzaal

Cabaret

Tickets kopen
« vorige

Over deze voorstelling

Inmiddels een leuke traditie: voor de zomerstop speelt Sara Kroos een korte reeks met haar aller-aller-allereerste ideetjes in de kleine theaters van het land. Nog met papier in de hand en zonder een vastomlijnd idee. Uitproberen, schrappen waar u bij zit, iets nieuws verzinnen. Spannend om bij te zijn, die ruwe versies van wat later de volledige voorstelling zal worden. Sara weet nog niet of ze haar muzikanten mee zal nemen en of ze tot het randje gaat of er toch overheen dit keer. Wat ze wel weet is dat ze haar uiterste best gaat doen jou een toffe avond te bezorgen. Ze heeft graag een publiek dat tegen een stootje kan. Kunnen we regelen, toch? 

Regie: Jessica Borst

Extra voorprogramma 'Nieuwe generatie'

Voorafgaand aan de leesvoorstelling zullen drie jonge cabarettalenten, uitgekozen door Sara zelf, het voorpgrogramma verzorgen. Sara is zelf begonnen met spelen op haar 18e en vindt het belangrijk dat de nieuwe generatie vlieguren kan maken en dat het publiek de talenten leert kennen.

Bibi Roos & Charlotte Vermeulen
Het duo Bibi (17) en Charlotte (20) won in 2017 met de voorstelling 'Slaapfeestje' in de categorie theater tijdens de finale van Kunstbende. Deze voorstelling speelden zij vervolgens ook op Lowlands en voor Oerol maakten ze later de voorstelling 'Kotsen in een ventilator'. Nu zijn ze terug! In hun nieuwste voorstelling focussen Bibi en Charlotte op het ophouden van de schijn, want dat doen we allemaal.

Luuk Ransijn
De 18-jarige Luuk Ransijn maakt muzikaal cabaret. Luuk vertelt op een persoonlijke manier over zichzelf en de wereld om zich heen. Een wereld waar hij zich als jonge homoseksueel veel van aantrekt. Luuk staat te springen om de volwassen wereld in te gaan, maar wordt vaak door zichzelf tegengehouden in het nastreven van zijn idealen. Zijn liedjes en verhalen brengen op een luchtige manier een rauwe kant van de werkelijkheid.

Het voorprogramma start om 19.30 uur. Dus als je een uurtje eerder naar het theater komt, doe je jezelf, Sara én de nieuwe generatie een groot plezier!

Normaal € 17,50

Pas 65+ € 16,00 / CJP € 16,00 / Student € 16,00 / Cursist € 15,50