Sjon en Sjakkelien | GEANNULEERD

Kerst met Sjon en Sjakkelien

zaterdag
18 dec

aanvang om 20:15

Karolingenzaal

Concert

afgelast
« vorige

Over deze voorstelling

Voorstelling geannuleerd

In verband met de nieuwe coronamaatregelen die afgelopen zondag 28 november zijn ingegaan, moeten onder andere theaters om 17.00 uur de deuren sluiten. Dit betekent dat deze voorstelling is geannuleerd. Kaartkopers ontvangen restitutie en worden per mail op de hoogte gesteld.

Aanstekelijk en gepassioneerd, dat zijn de twee woorden die bij je opkomen als je Sjon en Sjakkelien aan het werk hebt gezien.

Op zaterdag 18 en zondag 19 december nemen ze alvast een feestelijk voorproefje op de kerstdagen. Langs pieken en dalen houden ze alle ballen in de lucht tijdens een theatraal en muzikaal spektakel dat zijn weerga niet kent.

Zoetzure duetten, vrolijke feestnummers, bewerkte kerstliedjes en uiteraard ook hun grote hitsingle Mag ik ff lekker in je aura komen, het ultieme aftercorona-lied.  Het belooft een dolle boel te worden met een hoog meezing- en meedoegehalte waar je de kerstdagen makkelijk mee doorkomt.

Met gastoptredens van aanstormende talenten: ‘de Blumkes’ (op zaterdag) en ‘de Hema’s’ (op zondag). 

www.facebook.com/sjonensjakkelien

* Deze productie valt onder de gastprogrammering van de Lindenberg.

Let op! Toegang met een coronatoegangsbewijs

Je bent welkom bij deze voorstelling op vertoon van een entreekaartje én een coronatoegangsbewijs die je toont met de CoronaCheck-app. Kijk voor meer informatie op onze coronapagina of bekijk onderstaand filmpje.  

afgelast

Normaal € 12,50