Slagwerk Den Haag

Tuinieren met Slagwerk (6+)

maandag
15 jul

aanvang om 14:00

Eilandtheater

Jeugd

Tickets kopen
« vorige

Over deze voorstelling

Laat je niets wijsmaken: muziek is overal te horen, te vinden en te maken! Slagwerk Den Haag duikt het achtertuintje van hun studio in, waar ze eigenlijk al iets te lang niet zijn geweest. Het lapje grond blijkt een heus muzikaal oerwoud geworden. Terwijl alle tuinkabouters meehelpen om de tuin weer op te knappen, horen ze de meest bijzondere vogels zingen. Ze maken muziek op bloempotten, een echte (!) cactus en een Afrikaanse timbila, en ze ondernemen een avontuurlijk uitstapje naar de Japanse rotstuin van buurman John Cage, die niet zo van planten houdt.

Met muziek van David Dramm, John Cage, Peter Garland en anderen.

* Deze voorstelling is een onderdeel van Festival op ’t Eiland en vindt plaats op het Stadseiland (tussen Nijmegen en Lent in). Festival op ’t Eiland is een festival tijdens de Vierdaagsefeesten, met (straat)theater, kinderactiviteiten en – voorstellingen, muziek, lekker eten en drinken en een onnavolgbare Eilandsfeer. Kijk op www.opheteiland.nl voor het volledige programma.

Festival op ’t Eiland wordt georganiseerd door de Lindenberg en De Schoenfabriek en is onderdeel van de Nijmeegse Vierdaagsefeesten.

Normaal € 3,50

Jeugd € 3,50