Solo Stories / Saskia Temmink

Doet sneeuw pijn

woensdag
25 mrt

aanvang om 20:30

Steigerzaal

Toneel en muziektheater

Tickets kopen
« vorige

Over deze voorstelling

Tragikomische solo, gebaseerd op het indrukwekkende boek van Carolien Spaans.

Eindelijk hebben ze elkaar gevonden. Ze beginnen een leven samen en krijgen een prachtige zoon. Dan gaat hij zoals elk jaar skiën met vrienden. Maar dit keer komt hij niet terug. Na de begrafenis rest er een levensgroot gat dat niet alleen maar gevuld kan worden met de opvoeding van en liefde voor hun kind. Maar hoe dan wel? Saskia Temmink (onder andere van De Vloer op en Bloedverwanten) speelt deze aangrijpende, tragikomische solo gebaseerd op het gelijknamige, autobiografische boek van journalist Carolien Spaans. Over verlies, overeind blijven als moeder in tijden van ondraaglijk verdriet en de kracht die nodig is om verder te gaan. Van de makers van LEEF!, PAAZ, Ma en Emma wil leven.

regie: Benno Hoogveld | spel: Saskia Temmink | script: Roos Schlikker en Erris van Ginkel, naar de roman van Carolien Spaans | muziek: Rik Ronner | decor- en lichtontwerp: Mike den Ottolander | kostuums: Sabine de Groot

Het Parool over het boek:
“Een persoonlijk en openhartig verslag.”

VARA-gids:
“Prachtig boek.”

 

Last-minute prijs voor studenten is € 10,-.
Wanneer deze voorstelling niet is uitverkocht, kun je bij de kassa een last-minute kaartje kopen voor € 10,-. De last minute prijs gaat in vanaf 15.00 uur ’s middags op de dag van de voorstelling. Kaarten kopen kan alleen aan de kassa, op vertoon van je collegekaart en er is een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Bekijk de openingstijden van de kassa of lees meer over onze studentenkortingen.

Normaal € 21,50 / CJP € 20,00 / Pas 65+ € 20,00 / Student € 20,00 / Cursist € 19,50

Blijf op de hoogte!

Lees maandelijks over de leukste activiteiten bij de Lindenberg in onze nieuwsbrief.