Soundos

Comeback Kid

vrijdag
28 jan

aanvang om 20:30

Steigerzaal

Cabaret

Tickets  kopen
« vorige

Over deze voorstelling

Confrontatiecabaret van de vrouw die met twee middelvingers in de lucht door het leven gaat.

You love her or you hate her, maar niemand kan om haar heen. “Soundos is een krachtige persoonlijkheid, wen er maar aan”, schreef Theaterkrant. Ze is de luis in de pels van racisten en populisten en de eerste Nederlandse vrouw met een Netflix Special.

Harder werken, zichzelf blijven en nóg beter worden, dat is wat ze doet. Na haar door pers en publiek hooggewaardeerde voorstelling Niets te verliezen komt Soundos terug naar het theater met Comeback Kid. En geef het maar gewoon toe: you love her!

www.soundos.nl

De pers over haar vorige cabaretvoorstelling Niets te verliezen:

Theaterkrant:
“Soundos is een krachtige persoonlijkheid, wen er maar aan. (…) Anderhalf uur harde grappen en persoonlijke verhalen, in de beste stand-upcomedy-traditie.”

NRC Handelsblad ★★★★:
“Soundos gaat de confrontatie niet uit de weg.”

Het Parool:
“Niemand zal de zaal verlaten met het idee dat deze dame over zich heen laten lopen.”

 

Last-minute prijs voor studenten is € 10,-.
Wanneer deze voorstelling niet is uitverkocht, kun je bij de kassa een last-minute kaartje kopen voor € 10,-. De last minute prijs gaat in vanaf 15.00 uur ’s middags op de dag van de voorstelling. Kaarten kopen kan alleen aan de kassa, op vertoon van je collegekaart en er is een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Bekijk de openingstijden van de kassa of lees meer over onze studentenkortingen.

Normaal € 18,50 / CJP € 17,00 / 65+ € 17,00 / Student € 17,00 / Cursist € 17,50